Bulgaristan Vizesi

Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bulgaristan Vize Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Bulgaristan Vize Dilekçesi Bulgaristan vize işlemleriniz için sunacağınız önemli evraklar arasında yer almaktadır. Bulgaristan vize işlemleri için hazırlayacağınız Bulgaristan vize dilekçesi kendinizi en doğru şekilde ifade edebileceğiniz evraktır ve diğer standart evraklara nazaran Konsolosluğu’nda yerli yerinde ve doğru yazılan dilekçeleri göz önüne aldığı bilinmektedir.
Birçok kurum ya da kişi vize başvuru dilekçesini standart bir kalıpta hazırlıyor ya da yazıyor olsa da, dilekçenin kişiye ve duruma özel yazılması dikkate alınırlığını arttırmaktadır.

Bulgaristan Vize Dilekçesini kimler Yazmalı?

Bulgaristan Vize Dilekçesini, sadece Türkiye’de şirket sahibi ya da şirket çalışanı ve Bulgaristan’da firma sahiplerinin ticari vize başvurularında sunması zorunlu olsa da, başvurusunda özel durumu olan, seyahat amacını sunduğu evraklar ile net bir şekilde belli edilemediği durumlarda da yazılması başvuru sonucu açısından çok faydalıdır. Bu durumu bir örnekle açıklayacak olursak, Bulgaristan’da öğrenci olarak okuyan Bulgaristan’da oturum sahibi bir kişinin oturum kartı bitmek üzereyken yeni oturum kartı için başvuruda bulunuyor ve Türkiye’ye dönüyor. Ancak Türkiye’de tahmin ettiğinden uzun bir zaman kalarak oturum kartının süresini geçiriyor. Bu durumda olan bir başvuru sahibi için oturum kartının süresi dolduğundan bu kart ile Bulgaristan’a seyahat edemez, kısa süreli de olsa Bulgaristan’a giderek oturum kartını alabilmesi için tekrar bir vize başvurusunda bulunması gerekir. Başvuru yapacağı Bulgaristan vizesinde, başvuru amacını (seyahat amacını) açıklayan bir dilekçe eklemesi çok makul bir durumdur, çünkü başvuru evraklarından tam olarak hangi tip vizeye başvuru yapacağı anlaşılmayabilir ya da yanlış anlaşılabilir.

Bulgaristan ticari vize başvurularında şirketin antetli kağıdına yazılmış şirket tarafından kaşeli imzalı Bulgaristan Vize Dilekçesi yazılması zorunlu evraklardandır ancak yukarıda bahsedildiği gibi birçok kurum bu dilekçelerini standart olarak hazırlamaktadır. Oysa ki ticari vize başvurularında, özellikle Türkiye’deki firmanın kısa bir tanıtımı yapılması (ne kadar süredir sektörde, firma hangi iş üzerinde faaliyet gösterdiği) gibi detaylar belirtilerek, Bulgaristan’daki partner firma ile olan ticari bağlarını net olarak açıklayan, seyahatin gidiş dönüş net tarihlerini veya program dahilinde tüm seyahatlerini belirterek, seyahat edecek kişilerin isim soyisim pasaport numarası gibi kişisel bilgilerini ve başvuru dosyasında sunulan evrakların listesi belirtilerek hazırlanmış bir dilekçe çok daha açıklayıcı ve başvuru evraklarını destekleyici nitelik taşıyabilir. Bu her kişinin ya da kurumun dilekçesinin kendisine özgü yazılması anlamına gelir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Bulgaristan vize dilekçesi yazım işlemleriniz konusunda danışmanlık hizmeti verilmekte ve başvuru türünüze uygun, açıklayıcı, kendinizi Konsolosluğa doğru ifade edebileceğiniz dilekçelerinizin yazımı konusunda destek alabilirsiniz. Eğer sizde bu konu ile ilgili danışmanlık hizmetimizden yaralanmak isterseniz 0(312) 419 56 41  nolu telefonlardan bizlere ulaşabilir, müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek