Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Malavi Vizesi Vize işlemleri

Malavi Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Malavi Vizesi

Malavi vizesi başvuru sahiplerinin dikkatine!

Malavi devletinin Türkiye' de Konsolosluğu bulunmamaktadır. Malavi vizesi için başvuru işlemlerinize bu ülkeye olan seyahat tarihinizden en geç 1 ay önce başlamaya özen gösteriniz.

Malavi Vize İşlemleri

Dünya genelinde tüm ülkelere gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatler için gerekli olan vize işlemlerinde hızlandırılmış vize işlem hizmeti sağlayan Happy Turizm Vize - Danışmanlık ekibi, seyahat planlarınızın belirlediğiniz tarihlerde ve sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için profesyonel destek hizmeti sunmaktadır. Kişisel seyahat planlarınızın vize işlem gereklilikleri hakkında detaylı bilgi almak izin Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimizi ziyaret edebilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresine sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Malavi Devleti’ nin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Malavi Büyükelçilik veya Malavi Konsolosluk birimi bulunmadığından, Malavi Vize işlemleri, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’ne iletilmekte ve vize işlemleri, Berlin’de bulunan Türkiye Cumhuriyeti ile akredite Berlin Büyükelçilik yetkililerince yürütülmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti;

  • Bordo Pasaport ( Umuma Mahsus Pasaport )
  • Yeşil Pasaport ( Hususi Pasaport )
  • Gri Pasaport ( Hizmet Pasaportu ) ve
  • Siyah Pasaport ( Diplomatik Pasaport )

hamilli kişiler, Malavi seyahatlerinde vize işlemine tabi tutulmaktadır.

NOT: Resmi ve diplomatik görev kapsamında Malavi ziyareti planlayan başvuru sahipleri, resmi evrakların doğru ve tam beyanıyla, Gratis Vize olanaklarından faydalanabilmekte veya ücret indiriminden yararlanabilmektedir.

Malavi Kapıda Vize

Türkiye Cumhuriyeti ile olan iş hacmi ve ortak yatırım projelerini desteklemeyi amaçlayan Malavi Devleti ülkeye yatırım amacıyla seyahat edecek olan Türk Vatandaşı iş adamlarının seyahat öncesinde Malavi Vizesi başvurusunda bulunması ve uçuş bilgileri ile pasaport bilgilerini beyan etmesi durumunda, kapıda vize uygulaması sunmaktadır.

Malavi Vizesi Nasıl Alınır?

Türkiye’ de Büyükelçilik ve konsolosluk birimi bulunamayan Malavi’ ye gerçekleştirilmesi planlanan seyahatler öncesinde; bordo, yeşil, gri ve siyah pasaport sahibi vatandaşların Malavi vize başvurusunda bulunması ve söz konusu başvuruyla ilişkili form ve evrakların Berlin Büyükelçiliği’ne gönderilmesi gerekmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ekibi olarak, Malavi vize işlemlerinin tüm aşamalarının takibini gerçekleştirerek, başvuru evraklarınızın Berlin Büyükelçiliği ’ne iletilmesi ve vize işlemlerinin hızlı ve doğru adımlara ilerlemesi için çalışma yürütüyoruz.

Malavi' ye gerçekleştireceğiniz kısa süreli seyahyatler için gerekli olan;

  • Malavi Turistik Vizesi
  • Malavi Ticari Vizesi ve
  • Malavi Aile Ziyareti

Vizesi işlemlerinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık hızlandırılmış vize işlem hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Seyahat palanınızın süresi ve kapsamına en uygun vize işlemleri ile Malavi seyahatinizin hızlı ve olumlu sonuçlanması konusunda bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

NOT: Kargo ile ibraz edilecek Malavi Vizesi başvuru evraklarında, kargo üzerinde başvuru sahibine ait ikamet adresi ve posta pulu bulunması gerekmektedir.

Malavi Berlin Büyükelçiliği; Pazartesi – Perşembe günleri arasında 09:00 -12:00 saatlerinde rehberlik hizmeti sunmaktadır.

Malavi Vize İşlemleri 2024

Malavi’ ye seyahat planı bulunan vatandaşların, seyahat öncesinde dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Vize işlemlerinde büyük önem taşıyan önemli noktalar;

  • Başvuru sahibine ait pasaportun 10 yıldan daha eski olmaması
  • Planlanan Malavi seyahatinden dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay daha geçerlilik süresi bulunması,
  • Pasaport üzerinde en az 2 boş sayfanın bulunması olmak üzere pasaport niteliğiyle ilişkin kıstaslar ve
  • Malavi’ye seyahat edecek yabancıların sağlık durumunun korunmasına yönelik olarak, sarıhumma aşısı yapılmış olması önem taşımaktadır.

NOT: Sarıhumma aşısı etkisini 10 gün içinde gösterdiğinden, başvuru sahibinin planlanan seyahat tarihinden en az 10 gün önce aşı yaptırması önerilmektedir.

Malavi’ yi ziyaret edecek yabancı ülke vatandaşlarının Hepatit A, Menenjit ve Tetanoz aşılarını da yaptırmaları tavsiye edilmektedir.     

Malavi’ye gerçekleştirilecek seyahatlerin vize süreleri 7 gün ile 12 ay arasında değişmektedir.

  • Malavi Transit Vize 7 gün,
  • Malavi Tek Girişlik Vize 3 ay,
  • Malavi Çok Girişli Vize 6 ay veya 12 ay

süreyle ülkede konaklama olanağı tanımaktadır. Malavi vizesi kapsamında sağlanacak konaklama gün sayısı, başvuru sürecinde beyan edilecek belge ve seyahat kapsamına bağlı olarak belirleneceğinden, başvuru sürecinde tüm detaylara dikkat edilmesi önem taşımaktadır.

Malavi Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Malavi’ye seyahat planı bulunan vize başvuru sahiplerine ait tüm form ve belgelerinin Berlin Büyükelçiliği’ne gönderilmesinin ardından, vize sonuçlanma süresi ortalama 10 iş günü sürmektedir. Vize değerlendirme süresi, form ve evrakların Berlin’de bulunan Büyükelçiliğe kargo yoluyla iletilmesi sürecinin sonunda başlayacağından, başvuru sahiplerinin seyahat planlarının aksamaması için, planlanan seyahat tarihinden en az 45 gün öncesinde vize başvuru evraklarıyla ilişkili işlemleri tamamlaması önerilmektedir.

Malavi Vizesi Başvuru Formu

Türkiye’ de büyükelçilik ve konsolosluk birimi bulunmayan Malavi’ye gerçekleştirilmesi planlanan seyahatlerde, başvuru sürecinin doğru adımlarla ve planlanan zaman dilimine uygun olarak sürdürülebilmesi için, Happy Turizm Vize - Danışmanlık  merkez ofisi vize servis birimiyle doğrudan iletişime geçilmesi büyük önem taşımaktadır.

Malavi Vize Ücreti 2024

Güncel Malavi vize ücretleri, seyahat planının kapsamı ve planlanan seyahatin konaklama süresine bağlı olarak farklılık gösterdiğinden, seyahat başvurunuzu en iyi biçimde tanımlayacak olan vize işlemlerinin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkilileriyle iletişime geçmeniz ve seyahat kriterlerinizi tanımlayarak doğru bilgiye erişmeniz önerilmektedir.

Malavi Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevre illerden gerçekleştirilecek Malavi Vize başvuruları Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara destek ekibi yetkililerince denetlenmekte ve başvuru sahiplerine kolaylaştırılmış vize işlem hizmeti sunulmaktadır.  

Planladığınız Malavi seyahatini doğru biçimde tanımlayacak vize işlemleri için, bulunduğunuz bölge Happy Turizm Vize - Danışmanlık Merkez ofisiyle iletişime geçerek vize sürecinizi başlatabilirsiniz.

Vize işlemlerine ait tüm belge ve formların Berlin Büyükelçiliği’ne iletilme süreci ve vize evraklarının kontrol edilme sürecini de göz önünde bulundurarak, başvuru sürecinizi en az 45 gün önceden tamamlamanız, seyahat planlarınızın aksamaması adına önem taşımaktadır.

Malavi Vize İşlemleri Bursa

Bursa ve çevre Marmara Bölgesi illerinden gerçekleştirilecek Malavi seyahatini doğru biçimde tanımlayacak vize işlemleri için, bulunduğunuz bölge Happy Turizm Vize - Danışmanlık Merkez ofisiyle iletişime geçerek vize sürecinizi başlatabilirsiniz.

Seyahat kapsamınızın için en doğru vize adımlarının, seyahat plan tarihlerinizle uyumlu bir şekilde gerçekleşmesi için, seyahat tarihinizden en az 45 gün öncesinde işlemleri tamamlamanız, olası ek belge ve prosedürlerin de rahatlıkla sağlanabilmesine olanak tanıyacaktır.

Malavi Vize İşlemleri Edirne

Edirne ve çevre illerde yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Malavi seyahatini doğru biçimde tanımlayacak vize işlemleri için, bulunduğunuz bölge Happy Turizm Vize - Danışmanlık Merkez ofisiyle iletişime geçerek vize sürecinizi başlatabilirsiniz.

Planladığınız Malavi seyahatinin süresi ve seyahat kapsamına en uygun vize işlemlerinin planlarınız doğrultusunda sürdürülebilmesi adına, gecikmeden Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara merkez ofis yetkilileriyle iletişime geçmeniz ve kolaylaştırılmış vize hizmetinden yararlanmanız önerilmektedir.

Malavi Vize Reddi

Malavi vize başvurusuyla ilişkili tüm evrak ve formların Berlin Büyükelçiliği’ne gönderilmesinin ardından, vize başvurusunun onay ve reddi yetkisi Malavi Berlin Büyükelçiliği’ndedir. Olası bir vize reddi durumunda, ilerleyen tarihlerde gerçekleşmesi muhtemel vize başvuruları için önem arz edecek olan vize reddinin orijinal belgesi saklı tutulmalı ve Malavi vize başvurusunun tekrarlanması durumunda, vize reddi nedenleri dikkate alınarak düzenlemelere gidilmelidir.

Türkiye’den Malavi’ye gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatlerin doğru vize işlemleri ve evraklarıyla gerçekleşebilmesi için, Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkilileriyle iletişime geçmeniz ve Türki’ye büyükelçilik veya konsolosluk birimi bulunmayan Malavi vizesi için gerekli işlemleri için, kolaylaştırılışmış vize işlem hizmetinden faydalanmanız önerilmektedir. Daha detaylı bilgi almak için bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişime geçmeniz veya Happy Turizm Vize - Danışmanlık Merkez Ofisi’ni ziyaret etmeniz önerilmektedir. 

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek