Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Myanmar Vizesi Vize işlemleri

Myanmar Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Myanmar Vizesi

Myanmar’a vize almak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey elektronik vize başvurusudur. Yakın zamanda bireysel vize başvurusu çok tercih edilmeyen, masraflı ve zaman kaybı olan bir başvuru türü haline gelecek; neredeyse tüm ülkeler elektronik vize başvurusu ile vize vermeye başlayacaklardır. Myanmar da diğer dünya ülkeleri gibi elektronik vize başvurusunu tüm dünya ülkeleri için açtı. Elektronik vize, internetin hayatımıza karışması ile beraber daha da yaygın bir hale geldi. Hiç vakit kaybetmeden, zamanınızı harcamadan saatler içerisinde internet üzerinden vizenizi alabilir, giriş yapmak için vize aldığınız ülkeye yolculuk edebilirsiniz.

Elektronik vize hakkında bilmeniz gereken temel şeylerden birisi; yapacağınız en küçük bir harf hatasında bile vizenizin çıkmamasına, vizeniz çıksa bile vize kontrolünde ülkeye girişinizin zor olacağına ve hatta ülkeye giriş izninizin verilmeyeceği ihtimalini bilmenizdir. Elektronik vize başvurusu yaparken, elektronik vize konusunda deneyimli, uzmanlaşmış ve güvenilir şirketlere danışmanız işleminiz açısından en hızlı, güvenli ve kolay olanıdır. Myanmar elektronik vize başvurusu yapmadan önce şirketimizi arayabilirsiniz. Yıllardır üzerine çalıştığımız vize, elektronik vize, pasaport işlemleri ve danışmanlık konusunda size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Elektronik vizenin kolaylığı kadar riski de mevcut olduğunu bilerek dikkatli bir şekilde hareket etmeniz size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Vize alım, elektronik vize başvurusu ve pasaport başvuruları için uzmanlaşmış kadromuz, müdürlerimiz ve çalışanlarımız ile sizi bu riskten kurtarabiliriz.

Elektronik vize, klasik vize başvurularınız için; 0(312) 419 56 41 numaralarını tuşlayarak Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara ofisimize bağlanıp iletişim kurabilirsiniz.

Myanmar elektronik vize başvurusu için gerekli belgeler nelerdir, nelere dikkat edilmelidir?

Myanmar elektronik vize ya da Myanmar klasik vize başvurunuz için en baş pasaportunuzun olması gerektiğini unutmamalısınız. Pasaportunuzu bilgisayardan taratıp çalıştığınız vize şirketine göndermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Her ülkenin bireysel vize başvurusu şartlarında geçerli olmasa da Myanmar klasik vize ve Myanmar e-vize başvurusunda Myanmar devletinin kesin olarak şart koştuğu şeylerden biri; pasaportunuzun görüntüsü, pasaportunuzun bilgisayardan taratılıp elektronik ortama aktarılmış halidir. Vize şirketimiz aracılığı ile Myanmar e-vize başvurusu yaparken uzmanlarımıza pasaportunuzun türünü, kalmak istediğiniz zaman dilimini söylemeniz işleminiz, zamanınız ve bir sorun yaşanmaması adına sizin için yararınıza olacaktır. Vizenizi aldığınız ülkeye giriş sırasında pasaportunuzun yıpranmamış olmasına, fotoğrafınızın biyometrik olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Biometrik fotoğrafınızda alnınızın, kulaklarınızın net bir şekilde çıkmasına, yüzünüzde makyaj olmamasına ve üzerinizde herhangi bir takı olmamasına özen göstermeniz, seyahat ettiğiniz ülkeye giriş sırasında size yardımcı olacaktır. Aksi takdirde ülkeye girişiniz zaman alabilir, zorlaşabilir ve hatta size hiçbir açıklama yapılmadan ülkeye girişinizin mümkün olmadığını söyleyebilirler. Size ülkeye giriş konusunda herhangi bir açıklama yapmamaları tamamen seyahat ettiğiniz ülkenin kendi kararına kalmış olmakla beraber, aynı gün içerisinde e-posta adresinize yazılı bir açıklama da gönderebilirler. Vizesine ya da e-vizesine sahip olduğunuz ülkeye giriş yapmak konusunda sorun yaşar ya da sınırdan geriye çevrilirseniz Myanmar Konsolosluğuna açıklama dilekçesi talebi gönderebilir, bu sorunun neyden kaynaklandığını bilmek istediğinizi iletebilirsiniz. Bu tarz bir durumla karşılaştığınız zaman profesyonel vize şirketlerinin size yardımcı olma yetkisi yoktur, iletişime geçeceğiniz ilk yer; Ankara Myanmar Fahri Konsolosluğudur..

Myanmar devleti, E-Vize başvurusu sırasından benden başka hangi belgeleri ister?

Myanmar E-Vize başvurusu sırasında olmazsa olmaz olarak istenilen belgeler, en birinci husus olarak pasaportunuzun bilgisayardan taratılmış görüntüsü, otel rezervasyon ve uçak rezervasyon belgelerinizdir. Myanmar devleti Göçmenlik Ofisi E-Vize başvurusu sırasında sizden e-posta olarak bu belgeleri yollamanızı istemektedir. Eğer ki E-Vize başvuru konusunda deneyiminiz yok ise, herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına profesyonel vize şirketleri ile çalışmanızı öneririz. E-Vize başvurusu sırasında yaşanan yahut gözden kaçan en küçük bir hatada işleri fazlasıyla uzun sürmüş, ticari, tatil maksatlı ya da ikamet etmek için gitmek isteyen vatandaşların ülkeye giriş yapamama, nedenini anlamadıkları bir şekilde vize reddi almaları gibi sorunlarla karşılaştıklarını görebilirsiniz. Size E-Vize, Bireysel Vize konusunda hizmet vermek için uzmanlaşmış deneyimli kadromuz ile size yardım etmek için vize şirketimize ulaşmanızı beklemekteyiz.

Bilmeniz gereken en önemli detaylardan birisi, E-Vize aldığınızda, vize pasaportunuza gittiğiniz ülke hava alanında işlenmesidir. Ayrıca pasaportunuzun başvuru yaptığınız tarihten en az 6 (altı) ay daha geçerliliği olması gerektiğini bilmeniz, en önemli hususlardan birisidir. Myanmar’a E-Vize yahut Myanmar'a Klasik Vize başvurusu yaparken pasaportunuzun türünün önemi olmadan vizeye tabi tutulduğunuzu bilmeniz gerekmektedir.

Myanmar’a vize başvurusu bulunduktan ne kadar süre sonra vizem çıkar?

Elektronik vize başvurunuzun çıkış süresi 1 (bir) ila 4 (dört) iş günü arasında değişir. Vizeniz çıktığı anda başvuru yapan kişinin şahsi e-posta hesabına vizesinin onaylandığına dair onay mesajı gelir.

Vize başvurusu yaparken çalıştığınız vize uzmanınıza ticari vize, transit vize yahut göçmenlik başvurusu gibi, hangi açıdan vize başvurusu yapacağınızı iletmeniz işlerinizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Aksi takdirde vakit kaybı, para kaybı ve işleminizin gerçekleşmemesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Vizeniz onay alıp çıktığını varsayarsak ve ülkeye girişinizde herhangi bir problem yaşamadığınızı düşünürsek, dikkat etmeniz gereken şeylerin bittiğini söyleyemeyiz. Ziyaret ettiğiniz ülkenin size verdiği vize geçerlilik süresini aşmamanız, gittiğinizde ülkede problem yaşamayacağınız anlamına gelir. Vize geçerlilik süresini aştığınız andan itibaren her ülkenin farklı yaptırımları olduğu gibi, Myanmar devletinin de size uygulayacağı yüklü yaptırımlar bulunmaktadır. 15 (on beş) yahut daha fazla bir süre Myanmar’da vize geçerlilik sürenizden fazla kalırsa hapis cezasına çarptırılabilirsiniz.

Şirketimizin sadece vize ve pasaport işlemleri üzerinde hizmet verdiğini bilmelisiniz. Vizeniz çıktıktan sonra ülkeye girişte yaşadığınız herhangi bir problem vizeniz yahut pasaportunuz ile kaynaklı eğilse, seyahat ettiğiniz ülkenin gümrük memurları iletişime geçmeniz sizin için en güvenilir ve doğru olanı olacaktır.

Myanmar E-Vize başvurusu ya da Myanmar klasik vize başvurusu; 0(312) 419 56 41 numaralı telefondan Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara ofisimize ulaşabilir, gönül rahatlığı ile vize başvurunuzu yaptırabilirsiniz. Şimdiden iyi yolculuklar dileriz.

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek