Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kanada Vizesi Vize işlemleri

Kanada Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Kanada Vizesi

  • Kanada’ya yapacağınız seyahatler için gereken vize başvurularınızda, sizlere doğru rehberlik yapmak için hazırlanan web sayfamızı inceleyerek vize işlemlerinizi yürütebilirsiniz.
  • Kanada vize işlemlerinde parmak izi uygulaması 31.07.2018 tarihinden itibaren geçerlilik kazanmıştır. Ancak Kanada Konsoloslukları'nın bölge ayrımı bulunmamaktadır. Türkiye'nin her bölgesinden vize servisimiz aracılığıyla işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Kanada vizesi 15-35 gün arasında neticelenmektedir. Türkiye'den başvuru yapacak yabancı uyruklu yolcuların vize başvuruları daha uzun sürede neticelenmektedir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla;

  • Kanada Turist vizesi
  • Kanada Ticari vize (iş ve fuar ziyareti)
  • Kanada Aile, Akraba, Arkadaş ziyareti vizesi
  • Kanada Eğitim vizesi
  • Kanada Transit vize başvurularınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.

Kanada Vize Başvuru Formu ve Aile Bilgi Formu
Kanada vize başvurularında başvuru formu ve aile bilgi formu olmak üzere iki adet form bulunmaktadır. Aile bilgi formu sunulacağı için alınan nüfus kayıt örneklerinin tam vukuatlı nüfus kayıt örneği olmasında fayda vardır.  Kanada vize başvurunuzda pasaportunuza başka bir işlem için ihtiyacınız varsa dilekçe yazabilirsiniz. Dilekçenize gideceğiniz ülke vizesi ve satın alınmış uçak bileti sunularak dosya pasaportsuz işleme sokulabilmektedir. Pasaportun kimlik bilgilerinin olduğu ve vize olan her sayfanın fotokopileri sunulmalıdır.  İşlemler sonuçlandığında tarafınıza Kanada Konsolosluğu tarafından e-mail gönderilecektir.  E-Mail gönderilmesiyle birlikte pasaportunuzu kargo/kurye veya şahsen vize servisimize iletmeniz halinde pasaport tarafımızca ilgili birime teslim edilecek vizenizin ve vizenizin işlenmesinin ardında tekrar size kargo/kurye ile iletilecektir.

Kanada Vize Başvurusu
Kanada turistik vize, ticari vize, kısa süreli eğitim vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla yapabilirsiniz.  Kanada şahsen, vize başvurularınızda seyahat amacınız doğrultusunda ihtiyacınız olan vizenizi başvuru sırasında hazır bulunmanıza gerek kalmadan alıyoruz.  Kanada'ya kısa süreli amaçlar için yapılacak seyahatlere Kanada Visitor Visa'ya başvuru yapmanız gerekmektedir. Alınacak olan bu vize kategorisi sizlere Kanada'da çalışma ve iş kurma hakkı tanımamaktadır. Kanada, bir Schengen üye ülkesi değildir. Dolayısı ile alacak olduğunuz Kanada Vizesi size sadece Kanada'ya giriş hakkı tanıyacaktır. 

Kanada Vize Başvuruları Sırasında Şahsen Bulunmanıza Gerek Yoktur!

Kanada Vize Başvuruları sırasında hazır bulunmanız gerekmemektedir. Kanada vizelerinizi tamamen kargo/kurye ile en yakın ofisimize evraklarınızı ulaştırarak alabilirsiniz. Kanada vize başvurularında yetki alanı sınırlaması bulunmamaktadır. Türkiye'nin hangi şehrinde ikamet ederseniz ikamet bölgenize en yakın ofisimize evraklarınızı ulaştırarak vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Kanada Vizesi Sonuçlanma Süresi
Kanada vizesi sonuçlanma süresi 15-35 gün arasında değişmektedir. Bu süre Yabancı pasaportlarda ve Konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak uzayabilmekte ve kısalabilmektedir. Kanada vize başvurularınızı seyahat tarihinizden en geç 30 gün önce tamamlamış olmaya özen gösteriniz. Kanada Konsolosluğu ek bir belge istemediği, mülakata ihtiyaç duymadığı normal koşullarda vize başvurularını yaklaşık 15-35 günlük bir sürede sonuçlandırmaktadır. Ancak bu koşulların varlığı süreyi biraz uzatabilmektedir. Şayet önceden alınmış Amerika ve Kanada vizeniz varsa (mevcut ve ya süresi geçmiş) vize işlemleri daha kısa sürede neticelenebilmektedir.

Kanada Vizesi İle İlgili Genel Bilgiler
Kanada Hükümeti ülkesine seyahat edecek tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından (pasaport çeşidi ayrımı yapmadan) Kanada vizesi istemektedir. Turistik gezi, ticari ilişkiler veya eğitim gibi çeşitli amaçlar için Kanada’ya seyahat edecek kişiler Kanada Büyükelçiliğinin ve Kanada Başkonsolosluğunun yetki verdiği vize başvuru merkezleri vasıtasıyla başvurularını yapmaları gerekmektedir. Kanada Konsolosluğu doğrudan vize başvuru taleplerini kabul etmemektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık
ile yapacağınız vize başvurularınızda konsolosluk tarafından istenen evraklar ziyaret amacınıza uygun olarak titizlikle hazırlanarak, doldurulması gereken online formlar doldurulacaktır. Kanada Konsolosluğunun çerçevesini belirlediği, çeşitli vize türleri için istenen evrakları bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize yazarak liste halinde isteyebilirsiniz.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Kanada seyahati öncesinde, seyahat rotanızı gösteren seyahat dokümanlarını, seyahat süresince nerede konaklama yapacağınızı gösteren otel rezervasyon belgelerini, seyahatiniz için yeterli geçerlilik süresi olan pasaport ve seyahat süresince masraflarımızı karşılayacak derecede maddi varlığınızın olduğunu gösteren banka hesap cüzdanı evraklarını hazırlamanız gerekmektedir. Kanada’ya yapılacak kısa süreli geziler için Kanada turistik vizesine, çeşitli ticari ilişkiler için yapılacak seyahatlerde Kanada ticari vizeye, Kanada’daki akrabaları ziyaret için Kanada aile ziyaret vizesine başvuru yapılabilir. Kanada Konsolosluğu ülkesinde alınacak uzun ya da kısa süreli eğitimler içinde Kanada eğitim vizesine yapılan başvuruları değerlendirmek üzere kabul etmektedir. Her vize türü için hazırlanacak evraklar değişiklik göstermektedir. Seyahat amacınıza yönelik hazırlamanız gereken evraklar hakkında Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizden daha kapsamlı bilgi alabilir, kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanarak Kanada vize başvurunuzu en kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen yetkililerimizi arayınız. Kanada Konsolosluğuna yapacağınız vize başvurularınız için dosyaya koyacağınız evraklar son aylara ait güncel bilgilerinizi ve halinizi yansıtan orijinal belgeler olmalı, fotokopi olmamalıdır. Konsolosluk vize görevlileri gerekli görürlerse ek evrak talep edebilirler.

Kanada vizesi almak için istenen evraklar, yapacağınız seyahatin amacına ve talep edeceğiniz vize türüne göre farklılık arz etmektedir. Ayrıca mesleki konumunuz, maddi gücünüz vize başvuru sürecinde etkili olmaktadır.
Kanada vize başvurusu yaparken seyahatin nasıl finanse edileceğinin belgelenmesi gerekir. Vize talep eden kişiye sponsor olacak olan aile fertlerinden biriyse tüm gelir belgelerini hazırlayıp sunması gerekir. Eğer kurumsal bir firma sponsorluğu üslenmişse, şirket yetkilisi tarafından imzalanmış ilgili şirket evrakları vize başvuru dosyasına eklenmelidir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizle görüşerek Kanada vizesi hakkında detaylı bilgileri öğrenebilir, bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize yazarak, şahsi başvurunuzla ilgili gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz. Sizden istenen evrakları istendiği şekliyle ve tam evrak olarak göndermelisiniz. Evraklarınızda beyan ettiğiniz bilgiler arasında çelişkili ifadelerin olması vize ret sebeplerinden biri olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.

Kanada Vizesi Başvuru Bölgeleri
Değerli ziyaretçimiz Kanada vize başvurularında konsolosluk bölge ayrımı yoktur. Bu nedenle başvuru merkezinde şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın, ikamet ettiğiniz ilden başvurunuzu evraklarınızı ofisimize kargo/kurye ile göndererek tamamlayabilirsiniz. İster İstanbul’da bulunan merkez ofisimizden ister aşağıdaki illerde bulunan ofislerimiz aracılığıyla işlemlerinizi yürütebilirsiniz. İstanbul dışından yapılan başvurularda kargoda geçen süreden dolayı 1-2 gün gecikme yaşanabilmektedir.  Happy Turizm Vize - Danışmanlık
firmamızdan danışmanlık hizmeti alarak, Kanada vize işlemleri İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden Kanada vize işlemleri için başvuru yapabilme imkânınız vardır.

Kanada Vize İşlemleri Ankara
Kanada vizesi almak için Ankara ve çevre illerinden başvuru yapmak isteyen kişiler Happy Turizm Vize - Danışmanlık 
Ankara ofisimize gelerek başvuru süreçlerini şahsen başlatabilirler. Ziyaret için imkânı olmayan vatandaşlar telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir veya e-posta adreslerimize mail atarak bilgi isteyebilirler.

Ankara dışında ikamet eden vatandaşlar, Kanada vize başvurusu yapabilmek için kendilerinden istenilen evrakları kargo ile bizlere ulaştırarak vize başvuru sürecini başlatabilirler. Evraklarınız ofisimize ulaştığı andan itibaren süratle kontrolü yapılarak hazırlanan vize başvuru dosyası hazırlanıp, Kanada Ankara Konsolosluğuna değerlendirilmek üzere teslim edilecektir. Yapılan vize başvurunuz sizler adına takibi yapılarak, gelişmeler ile ilgili sizlere bilgi verilecektir.

Kanada Vize İşlemleri İzmir
Kanada vizesi almak için İzmir ve çevre illerinden başvuru yapmak isteyen kişiler Happy Turizm Vize - Danışmanlık telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir veya e-posta adreslerimize mail atarak bilgi isteyebilirler. Kanada vize başvurusu 2024 için gereken güncellenmiş vize evraklarının neler olduğunu, başvurunuza yönelik hesaplanacak vize ücretinizin miktarını yetkili çalışanlarımızla irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.

Kanada vize başvurusu yaparken  Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimize göndermiş olduğunuz evraklarınızda belirttiğiniz telefon ve e-mail bilgileriniz güncel ve kullanılan bilgiler olmalıdır. Kanada konsolosluğu bildirmiş olduğunuz iletişim bilgilerinizi kullanarak bazen sizden ek evrak talep edebilir veya sizleri konsolosluk vize merkezine davet ederek mülakat yapmak isteyebilir. Böylesi hadiselerin gerçekleşmesi halinde mutlak suretle  Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimize vize yetkililerimize haber vermelisiniz.

Kanada Vize İşlemleri Bursa

Kanada vizesi almak için Bursa ve çevre illerinden başvuru yapmak isteyen kişiler Happy Turizm Vize - Danışmanlık telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir veya e-posta adreslerimize mail atarak bilgi isteyebilirler. Kanada vize başvurusu 2024 için gereken güncellenmiş vize evraklarının neler olduğunu, başvurunuza yönelik hesaplanacak vize ücretinizin miktarını yetkili çalışanlarımızla irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.

Bursa merkezinden ya da çevre illerinden Kanada vizesine başvuru yapacak kişiler randevuya ihtiyaç duymadan çalışma ofisimizi ziyaret edebilirler. Ayrıca iletişim bilgilerimizi kullanarak vize başvurusu ve vize ücreti ile ilgili detaylı bilgi edinebilirler. Vize başvurusu yapmak için gereken evrakların listesini bilgi@happyturizm.com mail adresi üzerinden talep edebilirler.

Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kanada hükümeti farklı maksatlar için ülkesine gelen yabancılara uyguladığı vize mevzuatını çeşitli başlıklar altında kategorize etmiştir. Kanada vize işlemlerinde yapılan seyahatin amacına bağlı olarak Turistik vize, ticari vize, aile ziyaret vizesi ve öğrenci vizesi gibi sınıflandırmalar bulunmaktadır. Kanada hükümeti ülkesine gelecek tüm Türk vatandaşlarından, pasaport ayrımı gözetmeden, vize uyum koşullarını eksiksiz yerine getirerek Kanada vizesi almalarını istemektedir. Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Kanada’ya seyahat edecek kişilerin de vize başvurularını yapmadan önce seyahat amaçlarının ne olduğu hususunu netleştirmeleri gerekir. Vize başvuru aşamalarında bu husus çok önemlidir. Çünkü ziyaret amacınıza uygun vize türüne başvurulması ve ona göre evrak hazırlığı yapılması gerekmektedir.

Vize başvurusunu iyi bir zaman planlaması ile mümkün olan en erken tarihte yapmak gerekir. Zamanı geniş tutarak öngörülemeyen aksaklıkları sorun olmadan çıkarmış olursunuz. Kanada Konsolosluğunun 3 ay öncesinden vize başvurularını değerlendirmeye aldığını bilmenizi isteriz.  Kanada vize başvurusu yapacak kişiler, Kanada Konsolosluğu ile koordineli çalışmakta olan Happy Turizm Vize - Danışmanlık’ın rehberliğinde başvurularını doğru bir şekilde yapabilirler. Kanada vize başvurularınızda seyahat amacınızın belirlenmesi, ona uygun evrak hazırlanması, vize randevunuzun alınması, işlemlerinizin takibinin yapılarak sonuca ulaştırılması Happy Turizm Vize - Danışmanlık Kanada departmanımızın görevleri arasındadır.
Yabancı Pasaport Sahiplerinin Kanada Vize İşlemleri
Türkiye’de oturum izni bulunan Yabancı ülke vatandaşları Kanada vize başvurularını Türkiye’de bulunan Kanada Büyükelçiliğine ve ya Kanada Konsolosluğuna yapabilirler. Yabancılar vize başvurularında Türk vatandaşlarından istenen belgelere ilave olarak Türkiye’de almış oldukları oturum iznini ibraz etmeleri gerekir. Suriye ve Irak vatandaşlarının Türkiye’den Kanada vizesi için başvuru yapmaları ilgili bazı özel uygulamalar getirilmiştir. Yabancı ülke vatandaşlarının Kanada vizesi 2024 güncel evrak listesini, 0(312) 419 56 41 telefon hattımızdan 
ofisimizi arayarak yetkili çalışanlarımızdan isteyebilirsiniz.

Kanada Vize Ücreti
Kanada vize ücretleri eskiden bankaya yatırılarak ödenirken artık onlıne, randevu alma sırasında ödenmektedir. Kısa süreli göçmen olmayan vize türlerinde Kanada Konsolosluğu harç bedeli 140 Dolar'dır. Happy Turizm 
danışmanlık ücreti ise 150 Dolar'dır. Danışmanlık ücreti içerisinde; evrak tarama, form doldurma ve diğer hizmetler de dahildir. Uzun süreli eğitim vizesi başvurularında ve çalışma izni vizesi için yapılan başvurularda ücretler değişmektedir. Vize türünüze uygun fiyat bilgisi için Happy Turizm danışmanları ile iletişime geçebilirisiniz.

Kanada vize reddi
Yapmış olduğunuz Kanada vize başvurunuz herhangi bir nedenden dolayı reddedilmiş olabilir. Bu durumda Kanada Konsolosluğu başvurunuzun neden reddedildiğini maddeler halinde izah eden İngilizce bir ret mektubunu beyan etmiş olduğunuz irtibat adresinize gönderecektir. Ret gerekçelerini öğrendikten sonra eksik kalan kısımları tamamlayarak tekrardan bir vize başvurusu yapabilirsiniz. Konsoloslukların reddedilen başvurularda, vize başvuru işlem ücretlerini iade etmediklerini bilmenizi isteriz.Kanada vize başvurularını değerlendirerek olumlu ya da olumsuz karar verme yetkisi sadece Kanada Konsolosluğuna aittir. Danışmanlık firmalarının karar verme noktasında hiçbir yetkisi yoktur.

UYARILAR

  • Vize başvuruları yaklaşık 15 ila 35 günlük bir zamanda neticelenmektedir. Bu süre kesin olmayıp resmi tatillere ve iş yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık departmanı olarak vize danışmanlık hizmeti verdiğimiz kişilere Kanada vize başvurularını en az 1 ay öncesinden yapmalarını öneriyoruz. Bu şekilde vize başvuru zaman aralığını geniş tutarak ön görülemeyen aksaklıklarında önüne geçmiş olursunuz.
  • Kanada vize başvuru formunda beyan etmiş olduğunuz e-posta adresinin kullanımda ve aktif olması çok önemlidir.
  • Başvuru formuyla birlikte talep edilen evrakların aynı zamanda teslim edilmesi önerilir.
  • Değerli ziyaretçimiz, sizler için hazırlanan web sayfamızda Kanada vize ücretleri ile ilgili genel bilgilere ulaşabilir, vize servisimiz yetkilileriyle iletişime geçerek başvurunuza yönelik oluşacak güncel vize ücretini öğrenebilirsiniz.

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek