Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Norveç Vizesi Vize işlemleri

Norveç Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Norveç Vizesi

Norveç vize işlemleri hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizde yer alan içerikleri okuyabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık’ın vize danışmanlık hizmeti sunduğu ülkelerden birisi de Norveç’tir. Norveç, Avrupa Birliği üyesi olmamasına rağmen Schengen bölgesine dahildir. Dolayısıyla kısa süreli Norveç seyahatleriniz için Norveç Schengen vizesi (Norveç C Vize) alabilirsiniz.

Seyahatiniz için Norveç vize belgeleri 2024 ve Norveç vize başvuru ücreti 2024 ile ilgili yetkililerimizden bilgi maili talep edebilirsiniz. Seyahat amacınızı ve mesleki durumunuzu bizlere aktardıktan sonra uygun evrak listesini ve bu evrakları nerelerden, nasıl temin etmeniz gerektiğini sizlere tek tek anlatmaktayız. Norveç kısa süreli c vize için kişisel evraklarınızı (pasaport, biometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi, davetiye, vukuatlı nüfus kağıt örneği vb.) ofisimize kargo ile ulaştırmanız halinde vize başvurunuzu başlatmakta ve süreç hakkında sizleri bilgilendirmekteyiz. Norveç kısa süreli c vize ve Norveç uzun süreli d vize ile ilgili sormak istediklerinizi bizlere bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz.

Ek Hizmetlerimiz: Norveç vize başvurunuz için gerekli olan konaklama, ulaşım rezervasyonları ve seyahat sağlık sigortasını talep etmeniz halinde ek hizmetimiz olarak sizlere sunmaktayız. Detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığı ile,

  • Norveç Turistik Vize
  • Norveç Ticari Vize
  • Norveç Aile Ziyaret Vizesi
  • Norveç Kültürel, Eğitim, Sanatsal Vize

işlemlerinizi kaliteli hizmet farkıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Norveç Vizesi Alacak Kişilerin Dikkatine!

Norveç vizesine İstanbul’dan başvuru yapacak kişilerin vizesini anlaşmalı konsolosluk olan Macaristan Konsolosluğu vermektedir.

12 yaşından küçük çocukların başvuru esnasında bulunma zorunlulukları yoktur.

Bölge farkı olmadan Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla Türkiye’nin her yerinden Norveç vize başvurunuzu yapabilirsiniz.

Norveç aile ziyaret vizeleri için Norveç Göçmenlik Ofisi (UDI) onaylı davetiye sunulmalıdır. Detaylı bilgi almak için 0(312) 419 56 41 numaralı hattan bizlere ulaşabilirsiniz.

Norveç vizesine başvuran yabancılar, seyahat sonrası en az 6 ay daha geçerli ikametgah belgesi sunmalıdır.

Seyahatine 15 günden daha az bir zaman kalmış olan kişilerin vize başvuruları kabul edilmeyebilir. Lütfen seyahat tarihinizden en az 1 ay önce başvuru işlemlerini başlatınız.

Daha önceden Schengen ülkeleri için Vize Bilgi Sistemine kayıtlı parmak iziniz mevcutsa şahsen gelmenize gerek kalmadan kurumumuz aracılığıyla Norveç Vize Başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Norveç Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Norveç’e yapacağınız seyahatlerde kısa süreli turistik, ticari, aile ziyaret, kültürel ve sportif faaliyetler, uzun süreli çalışma, eğitim, oturum vb. vize talebinde bulunabilirsiniz. Turla gezi, bireysel gezi gibi turistik amaçlarla seyahat etmeyi planlıyorsanız Norveç Turistik Vizesine, iş toplantısı, seminer, konferans, fuar vb. katılacaksanız Norveç Ticari Vizeye, Norveç’te ikamet eden bir yakınınızı ziyaret için Norveç Aile Ziyaret Vizesine başvurmalısınız.

Seyahatiniz için her vize türüne göre ayrı evraklar hazırlamanız gerekebilir. Hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olmasına özen göstermelisiniz!

Seyahat amacınızı belirledikten sonra bizi arayıp mesleki durumunuz ile bilgi vermelisiniz. Temsilcilerimiz verdiğiniz bu bilgiler doğrultusunda hangi evrakları hazırlamanız gerektiği konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Norveç vize evraklarının arasında pasaport, Norveç vize başvuru formu, Schengen ölçülerine uygun çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf, (Schengen fotoğraf ölçülerini görmek için tıklayınız.) şirket yazısı, şirket evrakları, banka hesap özeti, SGK işe giriş bildirgesi nüfus cüzdan fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kağıt örneği vb. bulunmaktadır. Mesleki durumunuza göre de temin etmeniz gereken evraklar vardır. Örneğin çiftçi iseniz çiftçilik belgesi, emekli iseniz emeklilik belgesi, çalışan ya da işverenseniz güncel şirket evrakları ve SGK hizmet dökümü gibi durumunuza uygun belgeleri Norveç Konsolosluğuna beyan etmelisiniz. Daha önceden alınmış VIS ibareli Schengen vizeniz varsa parmak izi beyanı için gelmenize gerek olmayabilir. Kişisel evraklarınızı kargo ile ofisimize ulaştırmanız durumunda Norveç vize başvurunuzu yapmaktayız.

Norveç Vizesi Nasıl Alınır?

Öncelikle Norveç seyahatinizin amacını belirlemelisiniz. Seyahat amacınıza uygun evrak listelerini yetkililerimizden talep edebilirsiniz. Seyahat amacınıza ve kalış sürelerine göre değişen Norveç vize başvuru ücretini ofis yetkililerimizden öğrenebilirsiniz. Sitemizde var olan Norveç içeriklerini okuduktan sonra evraklarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz Norveç vize evrakları Norveç Konsolosluğu referans alınarak hazırlanmıştır. Ancak hazırlıklarınızı tamamlamadan evvel Norveç Konsolosluğunu arayarak seyahat amacınıza ve mesleğinize uygun evrak listeleri hakkında bilgi almanızı öneririz.

Daha önceden Schengen ülkelerine seyahat etmişseniz ve kayıtlı VIS ibareli Schengen vizeniz varsa tekrar parmak izi prosedürlerini yerine getirmenize gerek olmayabilir. Ancak, Vize Bilgi Sisteminde var olan bilgileriniz okunmuyorsa  ya da herhangi bir nedenden dolayı silinmişse tekrar parmak izi vermeniz gerekebilir. Bilgilerinizin güncel olup olmadığını ofisimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Seyahat amacınıza uygun evraklarınızı hazırlayıp kargo ile ofisimize gönderin. Alanında uzman vize yetkililerimiz evraklarınız ofisimize ulaşır ulaşmaz başvurunuzu başlatacaktır. Bize ulaştırmış olduğunuz evrakların ilk etapta kontrolleri yapılır, sonrasında eksik ya da yanlış evrak mevcutsa başvuru sahibi bilgilendirilerek doğru evrakların temini konusunda bilgi verilir. Vize başvuruları eksiksiz ve doğru evraklarla yapılmalıdır. Norveç Konsolosluğuna sunulan evraklar çerçevesinde başvurunuz işleme alınacağından evrak hazırlama konusunda gereken özeni göstermelisiniz. Norveç vize başvurunuzun takibini yapmakta ve sonuçlanır sonuçlanmaz başvuru sahibine haber vermekteyiz. Norveç vize türleri, başvuru şartları ve gerekli evraklar konusunda detaylı bilgi almak için bizlere 0(312) 419 56 41 telefon numarasından ulaşabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz.

Norveç Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Seyahat amacına göre doğru evraklarla hazırlanmış Norveç vize başvuruları yaklaşık 7 ile 10 gün içinde sonuçlanmaktadır. Norveç vizesine başvuruda bulunmuş yabancı uyruklu başvuru sahipleri için verilen bu süreler uzayabilmektedir. Eksik evraklarla başvuruda bulunmuş olursanız vize sonucunuz seyahat tarihinize yetişmeyebilir. Norveç Konsolosluğu vize başvurunuz için eksik olan evraklarınızı tamamlamanız için süre verir. Bu süre içinde sizden talep edilen evrakları teslim etmelisiniz. Norveç Konsolosluğu başvuru sahiplerini mülakata tabi tutabilir.

Norveç vize başvurularını onaylama veya reddetme yetkisi sadece Norveç Konsolosluğuna aittir. Vize başvurunuz herhangi bir nedenden dolayı ret yanıtı almışsa evraklarınızı hazırlayarak yeniden başvuru yapma hakkınız vardır. Vizeniz olumlu sonuçlanırsa Norveç vizesi işlenmiş olan pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargoyla göndermekteyiz. Norveç Konsolosluğu başvuru evraklarınız haricinde sizden ek evrak talebinde bulunabilir. Norveç Konsolosluğunun sizden istemiş olduğu evrakları zamanında temin etmelisiniz. Türkiye ve Norveç resmi gün ve haftalarda Norveç Konsolosluğu hizmet vermemektedir. Başvuru aşamalarınızı konsolosluk yoğunluklarına ve resmi tatillere göre planlamanızı tavsiye ederiz.

Norveç Vize İşlemleri İzmir

İzmir ve çevre illerde ikamet eden vatandaşlarımız kurumumuz aracılığıyla Norveç vize başvurusunda bulunabilirler. Bölge sınırlaması olmadan Türkiye’nin her bir yanından vize başvurunuz için sizlere hizmet vermekteyiz. Norveç seyahatiniz için amacınıza uygun evrak listesi ve vize ücretine yetkililerimizle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz. Başvuru için şahsen gelmenize gerek kalmadan evraklarınızı bize kargoyla ulaştırabilir, Norveç vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Daha önceden Schengen ülkeleri için verilmiş parmak iziniz varsa tekrar Norveç vizesi için parmak izi vermenize gerek kalmayabilir. Pasaportunuzu, biometrik fotoğrafınızı, vukuatlı nüfus kağıt örneğinizi ve diğer başvuru evraklarınızı bizlere ulaştırmanız durumunda başvurunuzu sizin adınıza başlatmaktayız. Daha önceden verilmiş parmak iziniz olmasa bile yetkililerimiz sizin adınıza Norveç Konsolosluğundan randevu alarak randevu gününde sizlere eşlik etmektedir. Norveç vizesi ile ilgili sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden yazarak ya da 0(312) 419 56 41 numaralı hattı arayarak sorabilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Ankara

Norveç vizesine Ankara ve çevresinden başvuru yapacak olan kişiler başvurularını Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile tamamlayabilirler. Başvuru için gerekli evraklar konusunda bizi arayarak bilgi alabilir, seyahat amacınızı ve kalış süresiniz detaylı bir şekilde anlatarak gerekli evrak listesi talep edebilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda tarafınıza Norveç vize belgeleri 2024 ile ilgili bir e-posta gelecektir. Gönderilen içeriklere göre vize evraklarınızı hazırlayabilir, aklınıza takılan her soruyu ofisimizi arayarak sorabilirsiniz. Vize Bilgi Sistemine kayıtlı parmak izinizin olması durumunda başvuru için şahsen gelmenize gerek kalmadan kurumumuz aracılığıyla işlemlerinizi halledebilirsiniz. Evraklarınız bize ulaştığı anda kontrollerini tamamlayıp vize başvuru sürecinizi başlatmaktayız. Norveç Konsolosluğu gerek görürse bu evraklar haricinde yeni evraklar talep edebilir. Norveç Konsolosluğu tarafından başvuru sürecinde aranırsanız bu durumu yetkililerimizle paylaşmayı unutmayınız. Norveç vize türleri ve varsa özel durumlarınız için sormak istediklerinizi 0(312) 419 56 41 numaralı hattan arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresinden bize yazabilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Bursa

Türkiye’nin her bölgesinden, her şehrinden Norveç vize başvurunuzu kurumumuz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Sitemizdeki Norveç içeriklerini okuyarak Norveç vizesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Başvuru yapmak için gerekli belgeleri yetkilerimizle konuşup tarafınıza mail olarak gönderilmesini talep edebilirsiniz. Sizlere gönderilen mail bilgilerin referans alarak Norveç vize evraklarınızı hazırlayabilir, başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Daha önceden Schengen ülkelerine seyahat etmişseniz, verilmiş güncel parmak iziniz Vize Bilgi Sisteminde mevcutsa başvuru için şahsen bulunmanıza gerek kalmayabilir. Norveç Konsolosluğu vize başvurularını yetkili kurumlar aracılığıyla kabul etmektedir. Siz de kaliteli ve güvenilir hizmet farkıyla Norveç vizenizi kurumumuz vasıtasıyla alabilirsiniz. Norveç vize için gerekli evrakları ofisimize ulaştırmanız durumunda vize başvuru sürecinizi başlatmaktayız. Norveç vize başvuru süreci ve Norveç vize ücreti hakkında sormak istediğiniz soruları bilgi@happyturizm.com adresinden  ya da 0(312) 419 56 41 numaralı hattı arayarak sorabilirsiniz.

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek