Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Namibya Vizesi Vize işlemleri

Namibya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Namibya Vizesi

Bu sayfa Türkiye'den Namibya'ya yapılacak vize başvuruları üzerine hazırlanmış bir web sayfasıdır.

Sayfamızın devamında Konsolosluğu Almanya'da bulunan Türkiye'den Namibya vizesine başvuru yapacak kişiler için hazırlanmış 2024 yılında geçerli Namibya vize başvuru koşulları hakkında gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

Namibya vize başvuruları sırasında hazır bulunulması gerekmezken türm vize başvuru sürecini ofislerimiz aracılığıyla kolayca yürütebilirsiniz.

Namibya vize başvuruları hakkında daha kapsamlı bilgiler için bilgi@happyturizm.com e-posta hesabımıza yazabilir veya 0(312) 419 56 41

numaralı telefon hattımızdan arayabilirsiniz.

Faydalı Bilgiler

Namibya Vize başvurularının sonuçlanma süresi normal şartlarda 5-10 iş günüdür.

Acil durumlarda Namibya vizelerinizi Ekspres olarak 1-2 iş günü sonunda alabiliyorsunuz. Ancak söz konusu süreler kargo, ulaşım gibi faktörleri kapsamamaktadır. 

Her başvuru sahibi vize başvuru koşullarını eksiksiz olarak tamamlası gerekmektedir. Aksi takdir de vize başvurularının sonuçlanması aşamasında olumsuz sonuçlarla karşılaşılabilmektedir.,

Namibya vizesine grup halinde yapılacak başvurularda her bir başvuru sahibine başvur evraklarının birer kopyasını eklediğinden emin olmalıdır. Aksi takdirde, vize başvuruları Namibya Konsolosluğu/Elçiliği tarafından işleme alınmamaktadır.

Öte yandan Namibya Konsolosluğu vize başvurularında kullanılacak tüm belgelerin İngilizce olarak sunulmasını talep etmektedir. Vize başvurularınız öncesinde evraklarınızın İngilizce olduğundan emin olunuz. Tercüme edilecek belgelerin Noter onayının bulunmasına gerek yoktur. Namibya vize başvuruları için tercüme ofisinin kaşe ve imzası yeterli olacaktır.

Namibya Vize Başvuruları İçin 2024 Yılında Hazırlanması Gereken Evraklar

1. Vize başvuru formu
2. Pasaport ve Pasapprtunun kopyası - seyahat sonrası en az 6 ay geçerli olmalıdır.
3. 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
4. Seyahat sağlık sigortası - Namibya'yı kapsamalı seyahat tarihinizden 1 ömnce başlamalı dönüş tarihi sonrası 1 gün sonra sona ermelidir.
5. Banka hesap dökümü (son 3 aylık en az 8000 TL bakiyesi olan bankadan kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleri alınmış.)
6. Hotel ve Uçak bileti rezervasyonlarınız.
7. Varsa Safari programınız. 
8. Namibya Ticari vize başvuruları için Davet mektubu (Namibya'da yaşayan ya da Namibyalı bir kişi tarafından destekleneceklerinin kanıtı. Lütfen uygun iletişim bilgilerini (davetlinin sokak adresi ve telefon numarası) ekleyin.  Başvuru sahibi ayrıca davetli tarafından imzalanmış bir kefalet beyanını ve davetlinin yasal statüsünün kanıtını sunmalıdır.)
9. Varsa Sarı Humma aşı kartı fotokopisi
10. İş amaçlı yapılacak seyahatlerde Namibya Konsolosluğuna hitaben İngilizce motivasyon yazısı
11. 18 Yaşaltı başvuru sahipleri için Noter onaylı İngilizce tercüme edilmiş Muvafakatname belgesi
Namibya normal (bordo) pasaport sahiplerine vize uygulamaktadır.

Namibya’nın ülkemizde Fahri konsolosluğu bulunmaktadır ancak vize işlemi yapılmamaktadır vize konusunda gerekli yönlendirmelerde bulunmaktadır.

Vize vize başvurular Almanya’da bulunan Namibya Elçiliği üzerinden yapılmaktadır.

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek