Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Papua Yeni Gine Vizesi Vize işlemleri

Papua Yeni Gine Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Papua Yeni Gine Vizesi

Tüm dünya ülkelerine gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatlerde gerekli olan vize işlemlerinde hızlı ve kolay sonuç prensibiyle hareket eden Happy Turizm Vize - Danışmanlık, bulunduğunuz yerden kontrolünü sağlayabileceğiniz vize işlem desteği sayesinde, seyahat planlarınızı daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Vize işlem süreçlerinin tüm aşamalarının takip ve kontrolünü sağlayan Happy Turizm Vize - Danışmanlık hızlandırılmış vize işlem hizmeti, vize başvuru sürecinde kaybedilen zamanı en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kişisel yurtdışı seyahati planlarınızda gecikme yaşanmaması için, seyahat başlangıç tarihinden önce Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofislerini ziyaret ederek veya bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişim kurarak, seyahatinizin kapsam ve içeriğini en iyi biçimde tanımlayan vize işlemleriyle, hızlandırılmış vize işlem hizmeti avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Papua Yeni Gine Vize Zorunluluğu
Güney Pasifik ülkeleri arasında bulunan Papua Yeni Gine ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti arasında vize muafiyeti anlaşması bulunmamakta ve Papua Yeni Gine’ye seyahat etmeyi planlayan

  • Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport )
  • Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport )
  • Diplomatik Pasaport ( Siyah Pasaport ) ve
  • Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport )

sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, kısa süreli seyahatleri öncesinde Papua Yeni Gine Vizesi almaları gerekmektedir.

Papua Yeni Gine Vizesi başvurularında; kısa süre konaklamalı vize işlemleri, kısa süreli vize gerekliliklerine uygun olarak düzenlenirken, uzun süre konaklamalı Papua Yeni Gine Vizesi gereklilikleri;

  • Papua Yeni Gine Oturum Vizesi
  • Papua Yeni Gine Çalışma Vizesi

Gibi uzun süre konaklamalı vize mevzuatlarına uygun olarak düzenlenmektedir.

Papua Yeni Gine' ye gerçekleştireceğiniz kısa süreli seyahtler için gerekli olan vize işlemlerinizde, Happy Turizm Vize - Danışmanlık hızlı vize hizmetinden yararlanmak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Papua Yeni Gine Vizesi Nasıl Alınır?

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, İstanbul’ da bulunan Papua Yeni Gine Fahri Konsolosluğu dışında, Papua Yeni Gine Devleti’ni temsilen Papua Yeni Gine Konsolosluğu veya Papua Yeni Gine Büyükelçiliği bulunmamaktadır.

Papua Yeni Gine Vize işlemleri, Türkiye’de Avustralya Devleti’ni temsil eden Avustralya Büyükelçiliği ve İstanbul Papua Yeni Gine Fahri Konsolosluğu tarafından yürütülmektedir.

Türkiye’den Papua Yeni Gine’ye seyahat etmeyi planlayan kişilerin vize işlem süreçleri, konsolosluk birimleri tarafından yetkilendirilmiş, akredite vize işlem merkezleri üzerinden sağlanmakta ve gerekli evrakların teslimi sağlanmaktadır.

Papua Yeni Gine Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Papua Yeni Gine seyahat planlarını en iyi biçimde tanımlayan vize kategorisiyle ilişkili evrak ve belgelerin derlenmesinin ardından, söz konusu başvuru evraklarının değerlendirme süreci, belgelerin konsolosluk birimine teslimiyle başlamaktadır. Konsolosluk birimi yetkilileri tarafından değerlendirilen Papua Yeni Gine vizesi onay süreci, ortalama 1 hafta içerisinde tamamlanabilmekle birlikte, dönemsel yoğunluklar ve olası ek evrak taleplerinin, seyahat planlarını aksatmaması adına, vize işlemlerini seyahat planlarından 10 – 15 gün öncesinde başlatmak yararlı olacaktır.
Papua Yeni Gine’ ye gerçekleştirilecek kısa süreli seyahatler;

  • Papua Yeni Gine Turistik Vizesi
  • Papua Yeni Gine Ticari Vizesi
  • Papua Yeni Gine Aile Ziyareti Vizesi

kategorileri gerekliliklerine uygun olarak düzenlenmekte ve ülkeye giriş ve konaklama olanağı tanımaktadır.
Seyahat planlarının kapsam ve içeriğine bağlı olarak belirlenen Papua Yeni Gine vize başvuru işlemleri, farklı ek evraklarla desteklenmekte ve Papua Yeni Gine seyahatinde kullanılacak pasaportların, en az 6 ay süreyle geçerli olması ve Papua Yeni Gine Vizesi basımı için, en az 2 boş sayfa bulunması gerekmektedir.

Papua Yeni Gine’ ye gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatler için gerekli olan vize işlemleri hakkında detaylı bilgi almak isin Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofislerini ziyaret edebilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresi üzerinden  iletişime geçebilirsiniz .

Papua Yeni Gine Vize Ücreti 2024

Papua Yeni Gine vize ücretleri belirlenirken;

Başvuruda bulunan bireyin yaşı
Planlanan seyahatin kapsam ve süresi ve
Vize başvuru aşamasındaki ek hizmetlere bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir.
Kişisel planlarınız doğrultusunda gerçekleştireceğiniz seyahatlere ilişkin 2024 vize ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Papua Yeni Gine Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve diğer İç Anadolu Bölgesi illerinde yaşayan kişiler için hızlandırılmış vize işlem hizmeti sunan Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara vize işlem yetkilileri, Papua Yeni Gine seyahatleri için gerekli olan prosedürlerin takibini sağlamaktadır. Ankara ve çevre illerde yaşayan kişilerin, seyahat planları öncesi Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara vize işlem merkezini ziyaret etmesi ya da bilgi@happyturizm.com mail adresi üzerinden yetkililerle iletişime geçmesi, hızlandırılmış vize hizmetinden yeterli olacaktır.

Papua Yeni Gine Vize İşlemleri Bursa

Bursa ili ve çevresinde yer alan Güney Marmara illerinde yaşayan kişilerin yurtdışı seyahatleri için gerekli olan vize işlemleri için profesyonel destek sağlayan Happy Turizm Vize - Danışmanlık  vize işlem merkezi, hızlandırılmış vize işlem hizmeti sunmaktadır. Bursa ve çevresinde yaşayan başvuru sahipleri, seyahat planlarını aksatmayacak tarih aralıklarına dikkat ederek,  Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara merkez ofisiyle iletişime geçerek veya bilgi@happyturizm.com mail adresi üzerinden vize işlem görevlilerine ulaşarak, hızlandırılmış vize işlem hizmetinden yararlanabilmektedir.

Papua Yeni Gine Vize İşlemleri Edirne

Edirne ve diğer Trakya illerinde yaşayan kişiler için hızlandırılmış vize işlem hizmeti sunan Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize işlem görevlileri, Papua Yeni Gine seyahat planları için gerekli olan tüm aşamaların takibini gerçekleştirerek, hızlı ve kolay vize avantajı sağlıyor. Edirne ve çevre illerden Papua Yeni Gine seyahati planlayan kişilerin, Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara vize işlem ofisi ve bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişim kurması yeterli olacaktır.

Papua Yeni Gine Antalya Vize İşlemleri

Antalya başta olmak üzere, Akdeniz Bölgesi’nde yaşayan kişilerin vize işlem süreçlerinin takibini gerçekleştiren Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara vize işlem yetkilileri, kişisel seyahat planları için gerekli olan tüm vize prosedür ve evrakların takip ve kontrolünü sağlayarak, hızlı ve kolay vize servisi sunmaktadır. Antalya ve çevre illerden gerçekleşecek Papua Yeni Gine vize işlemlerini pratik hizmet seçenekleriyle destekleyen Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara merkez ofisi ve bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişime geçerek vize hizmetlerinden yararlanabilmektedir.

NOT: Vize işlemlerinde, başvuru sahibinin ikame ettiği il veya bölgeye bağlı olarak prosedür farklılıkları olabileceğinden, seyahat planları öncesinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara ofisiyle iletişim kurmanız önerilmektedir.

Papua Yeni Gine Vize Reddi

Papua Yeni Gine seyahat planlarını en doğru biçimde tanımlayan vize kategorisinin gerekliliklerine bağlı olarak düzenlenen evrakların, Papua Yeni Gine Devleti adına yetkili konsolosluk birimlerine teslim edilmesinin ardından, vize onay ve vize reddi yetkisi konsolosluk diplomatlarına aittir. Papua Yeni Gine seyahati için gerçekleşen başvurulara verilebilecek olası bir vize reddi kararı, başvuru sahibinin ilerleyen tarihlerde gerçekleştireceği vize başvuruları için önem taşıyabileceğinden, vize reddi kararının asli belgesinin saklı tutulması önem taşımaktadır.

Türkiye’nin her yerinden gerçekleştirmeyi planladığınız yurtdışı seyahatleri için gerekli olan vize işlem evrakları ve seyahatinizi en iyi biçimde tanımlayacak vize başvuru süreci sayesinde, hızlandırılmış vize işlem avantajlarından hemen yararlanmak için,  Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisini ziyaret edebilir, Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara merkez ofisiyle iletişime geçebilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresi üzerinden Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarıyla irtibat kurabilirsiniz.

Vize İşlemleri

* Vize işlemleri, vize işlemleri başvurunun gerçekleştirileceği ülkeden ülkeye bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

* Schengen vize işlemlerinde, başvuru için gerekli evrakların büyük bir kısmı aynı olsa da ülkeden ülkeye bağlı olarak evraklarda farklılıklar söz konusudur.

* Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir.

* Bu nedenle Schengen vize başvurularınızda Happy Turizm veya başvurunuzu gerçekleştireceğiniz diğer vize hizmet merkezlerinden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce evrak listenizi teyit etmeniz olacaktır.

* Schengen vize başvurularında biyometrik veri kaydı (parmak izi taraması) zorunlu prosedürdür. Bu nedenle başvuru sahibinin şahsen ilgili merkezde bulunması gerekecektir.

* Başvurunuzu Happy Turizm ile gerçekleştirmeniz halinde yetkililerimiz başvuru merkezindeki işlemlerinizde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına sizlere eşlik etmektedirler.

* Amerika vize işlemlerinde mülakat zorunludur. Başvuru formunda ve evraklarda Schengen vize işlemlerine göre büyük farklılıklar bulunmaktadır.

* Afrika ülkeleri ve Arap ülkeleri vize başvurularında, başvuru sahibinin ilgili merkezde bulunmasına gerek yoktur (istisna durumlar olabilir).

* Sizin adınıza hizmet aldığınız merkez başvurunuzu tamamlayabilir.

* Küba, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de aynı işlem kolaylığı söz konusudur.

* İkamet ettiğiniz bölgeden kargo ile evraklarınızı göndermeniz, işlemlerinizin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

* Happy Turizm olarak tüm dünya ülkeleri vize işlemlerini yapmaktayız.

* Happy Turizm olarak bünyemizde Schengen, Online (Amerika, İngiltere, Hindistan...), Bulgaristan, Afrika ve Orta Doğu olmak üzere farklı departmanlar ve her departmana bağlı vize yetkililerimiz bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her departmanımız, o bölge vize işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Evraklarınız, yetkililerimiz tarafından en kısa sürede kontrol edilmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirmek isterseniz tüm sürecin takibini yapmakta, işlem sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize iletmekteyiz.

| Happy Turizm Vize - Danışmanlık |bilgi@happyturizm.com | +90 (312) 419 56 41 |

Schengen Vize

Schengen ismi, Lüksemburg’un 1.500 nüfuslu küçük bir kasabasından geliyor. Schengen 1985’te Almanya, Belçika,Lüksemburg, Fransa sınırları arasında geçiş kolaylığı sağlamak ve sınır kontrolünü kaldırmak amacıyla başladığı antlaşmanın imzalandığı yer olarak daha sonra hemen hemen tüm AB ülkelerini kapsayacak olan uygulamaya adını vermiş. Günümüzde Schengen Antlaşması aşağıdaki ülkeleri kapsıyor:

Belçika, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, İzlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Avusturya, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan. Bulgaristan, Güney Kıbrıs Cumhuriyeti ve Romanya ise sırada bekliyor.

Schengen Antlaşması, Schengen Bölgesi dış sınırlarının güvenliğini arttırmak konusunda teminat vererek, antlaşmaya taraf olan ülkeler arasındaki iç sınır denetimlerinin kaldırılmasına olanak veriyor. Böylece herhangi bir Schengen ülkesinin Schengen vizesine sahip kişi, diğer bir Schengen ülkesine giriş-çıkış yapabiliyor. Ancak Schengen bölge girişinin vizenin alındığı ülkeden başlatmaya dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca vize sahibinin Schengen bölgesindeki en uzun konaklama süresini de vizesini aldığı ülkeye ayırması bekleniyor. Aksi takdirde pasaport kontrol noktalarında sorun yaşanabiliyor ve kişinin bir sonraki Schengen vize başvurusunun ret ile sonuçlanma ihtimali artıyor. Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olarak onaylanabiliyor.

Bölgeye yapılacak giriş çıkış sayısı ve vize süresi tamamen başvuru yapılan ülkenin konsolosluğunun yetkisinde bulunuyor. Müsaade edilmiş seyahatlerin sayısı göz önünde bulundurularak Schengen vizesi tek, çift veya çok girişli olabiliyor. Schengen vize ücreti konusunda, konsolosluk harcı ve vize başvurularının yapıldığı, parmak izi tarama işleminin gerçekleştirildiği aracı kurum servis ücreti sabit olsa da başvuru için gerekli evraklarda, sabit evrakların dışında ülke konsolosluklarına bağlı olarak farlılıklar olabiliyor.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek