Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Rusya Vizesi

Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Acil Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

Rusya ekspres vizenizi 48 saat içerisinde vize servisimiz aracılığıyla temin edebilirsiniz. 

Rusya’ya acil seyahat etme planı olan ya da kısa süre içinde vize almak isteyen kişilerin Acil Rusya Vizesine (Rusya Ekspres Vizesi) başvuru yapma şansları bulunmaktadır. 
Standart Rusya Vize başvurularını 5-10 iş günü içerisinde neticelenirken, Ekspres Rusya vizesi başvuru tarihinden sonraki 2 iş günü (48 saat) içerisinde alınabilmektedir. 2024 yılı Rusya ekpres vize ücreti için bizi arayınız. 
Rusya'ya acil seyahatlerinizde veya standart işlem süresini beklemek istemediğiniz durumlarda bizi arayın.
Rusya ekspres vize başvurularında Türkiye'nin neresinde ikamet ederseniz edin evraklarınızı bize göndermeniz yeterlidir. Biz sizin adınıza başvurunuzu en kısa sürede tamamlayacak size de süreç ve başvurunuzun durumu hakkında bilgi aktarmakta, vizeniz onaylandığında pasaportunuzla birlikte ikamet adresinize aynı gün içinde kargo ile göndermekteyiz.
Evraksız ve En Hızlı Rusya Vizesi
Acil Rusya Vize talebi oluşturmak içinn destek hattımıza bağlanarak Rusya departmanı yetkilimizle iletişime geçebilirsiniz.

Rusya Ekspres Vize İçin Gerekli Evraklar

Evraklarınızı gönderirken Rusya'da seyahat edeceğiniz şehri, seyahat tarihlerinizi (gidiş-dönüş) ve seyahat amacınızı içeren bir bilgi notu iliştirmeyi unutmayın. İşte Rusya vizesi için hazırlamanız gereken evrak listesi;

  • Pasaport (6 ay geçerliliği olduğuna dikkat edin.)
  • İki adet biyometrik fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, renkli, güncel.)
  • Happy Turizm Vize - Danışmanlık Rusya vizesi talep formu
     

Ekspres Rusya Vizesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ekspres Rusya Vizesi Rusya diplomatik misyonlarının acilen Rusya'ya seyahat etmek isteyenler için uyguladığı bir prosedürdür.  Rusya vize ücretleri Rusya'ya yapacağınız seyahat sayısına bağlı olarak talep edeceğiniz tek, çift, çoklu giriş vizesine ve Rusya'da kalmayı planladığınız güne göre değişir. Rusya ekspres vize ek hizmet bedeli makul bir ücrettir ve talep ettiğiniz vize kategorisi ücretine eklenir.  Vize ücreti başvurunuz yapılmadan önce ve nakit olarak alınır. Yetkilimizden başvuru durumunuza uygun ücretleri içerir bilgi e-mailini isteyebilirsiniz.  Rusya standart vize başvuruları ve ekspresi vize başvurularında karar yetkisi tamamen Rusya Konsolosluklarına aittir. 

Rusya diplomatik temsilciliklerinin (Rusya Büyükelçiliği Ankara, Rusya Başkonsolosluğu İstanbul, Rusya Antalya Başkonsolosluğu, Rusya Trabzon Başkonsolosluğu) yeki alanı sınırlaması yoktur. Bu nedenle Türkiye'nin neresinde ikamet ederseniz edin evraklarınızı Ankara'daki ofisimize göndermeniz halinde başvurunuzu gerçekleştirmekteyiz. Ancak Ankara dışından başvuru yapacakların kargoda geçen süreden dolayı başvuru sonuçlanma sürelerinde 1-2 gün gecikme olabileceğini hatırlatırız.

Acil/ Ekspres Rusya Vize başvurusu yapacak kişilere başvurudan önce Rusya Büyükelçiliği veya Rusya Başkonsoloslukları internet sitesinden resmi tatilleri kontrol etmelerini öneririz. Çünkü Rusya Ekspres Vize başvuruları resmi tatile denk gelen kişilerin başvurularının 48 içinde sonuçlanması mümkün olmaz. Pasaportunda Rusya çalışma vizesi ya da oturum vizesi bulunan kişilerin Rusya Ekspres Vize başvuruları daha çabuk sonuçlanabilmektedir. Ekspres vizeniz onaylandıktan sonra yetkilimiz pasaportunuzu konsolosluktan teslim alacak ve adresinize kargo ile gönderecektir.

Yabancıların Rusya Vize Başvurusu Hakkında;

Türkiye’de 90 günlük ikamet izni olan Arnavutluk, Bahreyn, Venezuela, Haiti, Mısır, İrlanda, Lesotho, Libya, Makedonya, Mali, Meksika, Yeni Zelanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Kore Cumhuriyeti, Suudi Arabistan, Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı, Sierra Leone, Ekvator Gine’si,  Güney Afrika Cumhuriyeti, Japonya vatandaşlarının bu durumlarını yetkilimize özellikle belirtmeleri gerekmektedir. Yabancı pasaport sahiplerinin Ekspres Vize başvurularının sonuçlanması 48 saatten uzun sürebilmektedir.

Türkiye’de daimi oturma izni olan; Nijerya, Angola, Afganistan, Bangladeş, Vietnam, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran, Çin, Demokratik Kore Cumhuriyeti, Nepal, Nijerya, Pakistan, Suriye, Somali, Çad, Sri Lanka, Etiyopya vatandaşlarının da Rusya Ekspres Vize başvurusundan önce yetkilimizi yabancı pasaport sahibi oldukları konusunda uyarmaları gerekmektedir.

UYARILAR

Rusya'nın  Nazran, Vladikafkas, Beslan, Grozni ve Nalçik şehirleri  Rusya Ekspres vize ayrıcalığına dahil değildir. Bu şehirlerle ilgili son bilgiler için yetkililerimizi arayabilir ya da bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize sorularınızı yöneltebilirsiniz.
Eğer 1. dereceden akrabanızın hastalığı, ölümü gibi nedenlerle Rusya’ya acil seyahat etmenizi gerektiren bir durum varsa bunu yetkilimize iletiniz. 
Rusya Ekspres Vize başvurularını değerlendirme yetkisi Rusya Ankara Büyükelçiliğine ve İstanbul, Trabzon, Antalya'da bulunan Rusya Başkonsolosluklarına aittir. 
Acil Rusya Vizesi başvuru talebiniz için bizi arayınız. +90(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek