Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Mısır Vizesi

Mısır Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Mısır Evrak Tasdik İşlemleri

Mısır Konsolosluğunda yapılacak evrak tasdik işlemleri konusunda destek vermekteyiz. Mısır Konsolosluğu evrak tasdik işlemleri konusunda daha detaylı bilgiye sayfamızın devamından ulaşabilirsiniz. Mısır Konsolosluğunun evrak tasdik işlemleri ile ilgili 2024 yılı prosedürleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilmektedir. Mısır Konsolosluğu evrak tasdik işlemleri hususunda güncel bilgi almak için bizi arayınız.

Mısır Büyükelçiliği ve Mısır Başkonsolosluğu'nun evrak tasdik işlemleri ve evrak tasdik fiyat tarifesi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve evrak tasdik işlemlerinizi başlatmak için destek hattımızı arayabilirsiniz. Evrak tasdik işlemleriniz için aşağıdaki belgeleri tarafımıza ulaştırmanız yeterli olacaktır:

Mısır Konsolosluğunun 2024 Yılı Evrak Tasdik İşlemleri için Gerekli Olan Evraklar

1. Onay yapılacak evrakın aslı,

2. Aynı sayfaya hem İngilizce hem de Türkçe yazılmış şirket yetkilendirme yazısı

3. Duruma göre Tasdik yapılacak evrakın valilik, ticaret odası onayı ve tercüme edilmiş hali

4. İnvoice tasdikleri için taşınan malın içeriği

5. Yapılacak olması halinde tasdik evraklarının nüshaları

Mısır Konsolosluğu Evrak Tasdik İşlemleri Hakkında

Konsolosluk evrak tasdik onayı Lahey Anlaşması’nı imzalayan ve taraf olan ülkeler dışında kalan veya apostil tasdikinin geçerli olmadığı ülkelerde apostil onayı yerine geçen onama biçimine denir.

Mısır Konsolosluğu evrak tasdiklerinin işlemden çıkma süresi ortalama olarak 4 iş günüdür. Mısır Konsolosluğu evrak tasdik işleminde bölgenin valiliği ve Türkiye’den mal ithal eden firmanın bağlı olduğu ülkenin konsolosluğu evrakın (fatura, menşe sertifikası gibi) gerçek olduğunu onaylayarak, evrakı yasal hale getirir.

İstanbul Dışındaki Bölgelerden 2024 Yılı Nısır Konsolosluğu Evrak Tasdik İşlemleri

İstanbul dışında ihracat yapan firmalar faturalarını il valiliğine onaylattıktan sonra firmamıza ilettikleri takdirde ihraç edilen ülkenin konsolosluğuna tasdikleme işlemi tarafımızca yapılmaktadır.

Mısır Konsolosluğu 2024 Menşe Sertifikası Tasdik İşlemleri

Menşe Sertifikası, ihracatçının bağlı olduğu Ticaret Odası tarafından tasdik edilen ve ürünlerin menşeini gösteren belgedir. İhraç ürününün menşeini belgelemek için ürünlerin ihraç edileceği ülkenin diplomatik temsilcilikleri tarafından onaylanması gerekmektedir. Türkiye’den gerçekleştirilen ihraç işlemlerinde ihraç konusu ürüne ait Menşe Sertifikası ve faturaların malların ihraç edileceği ülkenin konsolosluğuna onaylatılması gerekmektedir.

Menşe Sertifikasında, aşağıdaki yazılı bilgiler bulunmalıdır

  • Ürünü gönderenin adı, soyadı ve adresi,
  • Ürün alıcısının adı, soyadı ve adresi,
  • Ürünlerin marka, numara, cins ve sayıları,
  • Ürünlerin cinsi ve nevi, daralı ve saf ağırlıkları ile kıymeti ve yollama şekli,
  • Şahadetnameyi veren makamın tasdik şerhi (Tarih, imza ile mührü veya kaşesi),
  • Menşe Sertifikası, ürünün o memlekette geçirdiği işçilik ve işlemlerden ötürü o memleket menşeli sayılarak verilmiş ise bu hususun etraflı bir şekilde açıklanması.

Mısır Konsolosluğu 2024 Yılı Fatura Tasdik İşlemleri

Mısır Konsolosluğundan fatura tasdiki, menşe şahadetnamesi, vekaletname, sözleşmeler, sağlık sertifikası gibi evrakların haricinde açılan ihalelere dahil olacak şirketlere ait resmi evrakların tasdiki edilmesi de talep edilmektedir.

Mısır Konsolosluğu, tasdikli faturanın (Consular Invoice) ihracatçının kendi orijinal faturasını düzenleyerek, ihraç edeceği ülke konsolosluğuna tasdik ettirdikten sonra ithalatçıya gönderdiği faturadır. İhracatçı önce kendi orijinal faturasını düzenler, sonra bağlı bulunduğu ilin valiliğine giderek hazırladığı faturayı tasdikletir. Orta Doğu departmanı yetkililerimiz evraklarınızı inceledikten sonra eksik olan beyanlar ve tamamlamanız gereken evraklar konusunda sizi bilgilendirmektediyiz. Evraklarınız eksiksiz ve usulüne uygun olarak hazırlanmış ise evraklar tasdik işlemi için Mısır Konsolosluğuna iletilir ve tasdik işlemi yaptırılır. Evraklarınız tasdik edilmiş olarak tarafınıza iletilir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Mısır vize hizmetinin dışında ve fatura tasdik işlemleri için danışmanlık hizmeti vermekteyiz. 2024 yılında ki Mısır Konsolosluğu menşe şehadetname ve fatura tasdiki işlemleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek