Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lihtenştayn Vizesi

Lihtenştayn Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lihtenştayn Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Lihtenştayn’a yapacağınız kısa süreli turistik seyahatler için Lihtenştayn turist vizesi almalısınız. Lihtenştayn’a yapacağınız 90 günden kısa seyahatler Schengen vize kategorisine girmektedir. Dolayısıyla alacağınız çok girişli bir Lihtenştayn vizesi ile diğer Schengen ülkelerine de seyahat hakkı kazanabilirsiniz.

Lihtenştayn turistik vize için gerekli evraklar 2024 ile Lihtenştayn vize ücreti 2024 hakkında sayfamızın devamını okuyarak bilgi edinebilirsiniz. Seyahatinize uygun evrak listesi için bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilirsiniz. Mailinizle birlikte mesleğinize ve kalış sürenize uygun evrak listesi ve vize ücret bilgisini tarafınıza göndermekteyiz. Lihtenştayn vize işlemleri hakkında genel bilgi almak için ‘Lihtenştayn Vize İşlemleri’ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Lihtenştayn Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Seyahat dönüş tarihi sonrası en az 3 ay daha geçerli olmalıdır. En az 2 boş sayfası bulunmalı ve pasaportunuzun veriliş tarihi 10 yıldan eski olmamalıdır. Daha önceden alınmış Schengen vizeleriniz varsa pasaport fotokopilerini de başvuru dosyanıza ekleyiniz.
  • Lihtenştayn Schengen Vize Başvuru Formu: Kısa süreli Lihtenştayn turistik seyahatleri için Schengen vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formu seyahat amacına uygun doldurulmalı ve gerekli yerler mutlaka imzalanmalıdır. Lihtenştayn Schengen vize başvuru formunu doldururken yetkililerimizden yardım alabilirsiniz. 
  • Biometrik Fotoğraf: Lihtenştayn turistik vize başvurusu için 35x45 ölçülerinde 2 adet biometrik fotoğraf gereklidir. 
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahatinizin tamamını kapsayan ve tüm Schengen ülkelerinde geçerli olan zorunlu seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır. Happy Turizm Vize - Danışmanlık talebinizle birlikte seyahat sağlık sigortanızı yapmaktadır.
  • Ulaşım ve Konaklama Rezervasyonları: Lihtenştayn turistik vize başvurusu için konaklama ve ulaşım rezervasyonları yaptırmalısınız. Yaptırdığınız rezervasyonların seyahat tarihlerinizle örtüşmesi gerekir. Vize servisimiz talep etmeniz halinde rezervasyonlarınızı sizin adınıza yapmaktadır.
  • Seyahat Masraflarının Karşılanabildiğine Dair Evraklar Sunulması: Seyahatiniz için mali durumunuzu gösteren evraklar sunmanız yararınıza olacaktır. Lihtenştayn turistik seyahatinizi rahatlıkla finanse edecek durumda olmalısınız.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği
  • Kimlik Fotokopisi

Mesleksel Evraklar
Çalışanlar

  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık alınmalı ve kaşeli, imzalı olmalıdır.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi, SGK 4A Hizmet Dökümü: SGK hizmet dökümleri barkodlu bir şekilde e-devletten alınabilir.
  • Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. İngilizce olmalıdır.
  • Güncel Şirket Evrakları: Orijinal faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopisi, ticaret sicil gazetesi ve vergi levhası sunulmalıdır.

İşverenler

  • Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır. Dilekçe İngilizce olmalıdır. Kaşeli ve imzalı bir şekilde teslim edilmelidir.
  • Güncel Şirket Evrakları: Vergi levhası, orijinal faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesi.
  • SGK 4B Hizmet Dökümü: e- devletten barkodlu olarak temin edilebilir.

Emekliler

  • Emeklilik belgesi e-devletten alınabilir.

Öğrenciler

  • Lihtenştayn turistik vizesine başvuran öğrenciler, öğrenci belgelerini başvuru dosyasına eklemelidir. Lihtenştayn seyahati için öğrencilere sponsor olacak 1. dereceden yakının meslek grubuna göre finansal yeterlilik evraklarını sunması gerekir.

Lihtenştayn Turistik Vize Nasıl Alınır?

Lihtenştayn turistik vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabidir. Hizmet(Gri), Diplomatik (Siyah) ve Hususi (Yeşil) pasaportu olan kişiler kısa süreli Lihtenştayn seyahatleri için vizeden muaf tutulmuşlardır. Lihtenştayn vize başvuruları İstanbul İsviçre Konsolosluğu tarafından yürütülmektedir. Lihtenştayn vize başvurularını vize servisimiz aracılığıyla zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alanından uzman vize danışmanlarımız sizlere her konuda yardımcı olmakta ve sıkıntı yaşamadan vize başvurularınızı gerçekleştirmeye çalışmaktadır.

Son 5 yıl içinde Schengen ülkeleri için verilmiş parmak iziniz varsa başvuru için şahsen bulunmanıza gerek kalmayabilir. bilgi@happyturizm.com adresine seyahatinizin amacını ve mesleki durumunuzu detaylıca anlattıktan sonra durumunuza uygun 2024 Lihtenştayn turistik evrak listesi gönderilir. Lihtenştayn turistik vize başvuru evrakları hakkında yetkililerimizden bilgi aldıktan sonra evraklarınızı hazırlayıp ofisimize gönderebilirsiniz. Başvuru işlemleriniz başladıktan sonra takibini yapmakta ve sonuca ulaşınca da size haber vermekteyiz. Lihtenştayn turistik vize işlemlerinizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile yorulmadan tamamlayabilirsiniz.

Lihtenştayn Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Lihtenştayn turistik vize başvurularının sonuçlanma süreleri konsolosluk yoğunluklarına, belgelerin incelenme sürelerine göre farklılık gösterebilir. Eksik evrak ile yapılan vize başvuruları seyahatiniz için size gecikme yaşatabilmektedir. Lihtenştayn turistik vize başvurularınızı en erken 3 ay öncesinden en geç de 20 gün öncesinden başlatmanızı tavsiye ederiz.

Lihtenştayn vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi ilgili konsolosluk birimine aittir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık başvuru sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Lihtenştayn turistik vize başvurunuz olumlu sonuçlanırsa pasaportunuzu nerede bulunuyorsanız oraya göndermekteyiz. Lihtenştayn turistik vize işlemleri ile ilgili soru ve görüşlerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderebilirsiniz.

Lihtenştayn Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Edirne Vize İşlemleri

Lihtenştayn vize başvurularınızı bulunduğunuz ilden sadece evraklarınızı bize göndererek tamamlayabilirsiniz. Ancak daha önce hiç Schengen ülkeleri için vize başvurusunda bulunmadıysanız parmak izi beyanı için başvuruya gelmeniz gerekecektir. 

Son 5 yıl içinde Schengen ülkeleri için parmak izi vermişseniz ve parmak iziniz sistemde hala kayıtlı ise tekrar parmak izi beyanında bulunmanıza gerek yoktur. Yapmanız gereken, iletişim adreslerimizden bize ulaşıp Lihtenştayn 2024 turistik vize evrakları hakkında detaylı bilgi almak, evraklarınızı hazırlamak ve kargo ile hazırladığınız evrakları bize göndermektir.  bilgi@happyturizm.com adresinden de evrak listesi talep edebilirsiniz. Bize ulaştırdığınız evrakların kontrollerini yaptıktan sonra başvuru için gereken işlemlerinizi tamamlıyoruz. Lihtenştayn vize başvurunuzu işlem süreci boyunca takip ederek sonuçlanma aşamasında sizleri haberdar ediyoruz. Süreç boyunca istediğiniz zaman başvurunuz hakkında arayıp bilgi alabilirsiniz. 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek