Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lihtenştayn Vizesi

Lihtenştayn Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lihtenştayn Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Lihtenştayn’da ikamet eden bir yakınınızı ziyarete gitmeyi düşünüyorsanız Lihtenştayn aile ziyaret vize başvurusu yapmalısınız. Sayfamızın devamında Lihtenştayn aile ziyaret vizesi için gerekli 2024 evrakları bulunmaktadır. Evraklar hakkında detaylı bilgi almak için bilgi@happyturizm.com adresinden ve iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Lihtenştayn’da kalış sürenizden ve seyahat detaylarınızdan bahsederek gerekli evrak listesinin ve Lihtenştayn vize ücretinin tarafınıza  gönderilmesini talep edebilirsiniz. Lihtenştayn aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar talebinizle birlikte  e-posta adresinize ulaştırılacaktır. Lihtenştayn vizesi ile ilgili genel bilgiler için ‘Lihtenştayn Vize İşlemleri’ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Lihtenştayn Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Lihtenştayn aile ziyaret vizesi için kullanılacak olan pasaport seyahat dönüş tarihinden sonra en az 3 ay daha geçerli olmalıdır. Lihtenştayn Schengen vizenin işlenebilmesi için 2  sayfası bulunmalıdır. Vize başvuru işlemleriniz için pasaportun geçerlilik tarihinin sona ermemiş olması gerekir. 
  • Lihtenştayn Schengen Vize Başvuru Formu: Lihtenştayn aile ziyaret vize başvuruları için Schengen vize formu doldurulmalıdır. Lihtenştayn Schengen ülkeleri içinde yer alır. Dolayısıyla kısa süreli seyahatleriniz için Schengen prosedürlerini yerine getirmelisiniz. Başvuru formu doğru bilgilerle ve titizlikle doldurulmalıdır. Lihtenştayn Schengen vize formu mutlaka imzalı teslim edilmelidir. 
  • Biometrik Fotoğraf: Başvuru için Schengen ölçülerine uygun 2 adet biometrik fotoğraf gereklidir. 
  • Davetiye: Lihtenştayn’da ikamet eden yakınınızdan bir davet mektubu almanız gerekir. Bu davetiyede davet eden ve davet edilen kişinin tüm kişisel bilgileri, adres ve iletişim bilgileri yer almalıdır. Davetiye özellikleri hakkında sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.
  • Ulaşım Rezervasyonları: Lihtenştayn aile ziyaret seyahatiniz için ulaşım rezervasyonlarınızı Lihtenştayn Konsolosluğuna sunmalısınız. Ulaşım rezervasyonlarınızın seyahat tarihleriyle uyumlu olması gerekir. 
  • Seyahat Masraflarının Karşılanabildiğini Gösteren Evraklar: Lihtenştayn seyahatini rahatlıkla finanse edecek güçte olduğunuzu belgelerle kanıtlamanızda fayda vardır. Bu bağlamda gelir belgeleri ve banka dokümanlarınızı sunabilirsiniz.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği: Lihtenştayn’da ziyaret edeceğiniz yakınınızla akrabalık derecenizi gösteren belge sunmanız gerekir.
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Mesleksel Evraklar

Çalışanlar İçin Evrak Listesi

Son 3 Aylık Maaş Bordrosu

  • 4A Hizmet Dökümü ve SGK İşe Giriş Bildirgesi: Hizmet dökümleri e-devletten temin edilebilir.
  • Güncel Şirket Evrakları: Orijinal faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesi.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmalıdır.

İşverenler İçin Evrak Listesi

  • Güncel Tarihli Şirket Evrakları: Orijinal faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesi.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılır. 
  • 4B Hizmet Dökümü

Emekliler İçin Evrak Listesi

  • Emekliler başvuru için emeklilik belgesi sunmalıdır. Belge e-devletten temin edilebilir.

Öğrenciler İçin Evrak Listesi

  • Öğrenciler başvuru için onaylı öğrenci belgesi sunmalıdır. Lihtenştayn vize başvurusu için öğrencilere sponsor olacak 1. dereceden yakının meslek grubuna göre finansal yeterlilik belgelerini sunması gerekir.

Lihtenştayn Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Lihtenştayn vizesi konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş vize servisleri aracılığıyla verilmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile Lihtenştayn vizelerinizi zahmetsiz bir şekilde alabilirsiniz. Lihtenştayn vize başvuruları İstanbul İsviçre Konsolosluğu tarafından kabul edilmektedir. Lihtenştayn aile ziyaret vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaportu olan kişiler tabidir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaportu olanlar kısa süreli Lihtenştayn seyahatleri için vize işlemlerinden muaftırlar.

Schengen ülkeleri için son 5 yıl içinde verilmiş parmak iziniz varsa başvuru işlemleri için gelmenize gerek kalmayabilir. Vize Bilgi Sisteminde kayıtlı parmak iziniz olması durumunda Lihtenştayn aile ziyaret vize evraklarınızı ofisimize göndermeniz yeterlidir. Alanında uzman Schengen yetkililerimiz gönderdiğiniz evrakların kontrolünü yaparak tüm işlemlerinizi tamamlamaktadır. Lihtenştayn aile ziyaret vize başvurunuz hazırladığınız evraklar çerçevesinde işleme alınacağından evraklarınızı hazırlarken titiz davranmalısınız. Hangi evrakları nereden temin etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz.

Lihtenştayn Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Lihtenştayn vize evraklarının eksiksiz bir şekilde hazırlanıp sunulması gerekir. Eksik ya da yanlış bir evrakla başvuru yapmak seyahatiniz için süre kaybı yaşatabilir. Lihtenştayn aile ziyaret vize başvurularının sonuçlanması konsolosluğun yoğunluklarına, vize değerlendirme süresine göre değişiklik gösterir. Yabancı pasaportlarla yapılan başvuruların sonuçlanma süresi diğerlerine göre daha uzun olabilir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra vize takibinizi yapmakta ve sonuçlanır sonuçlanmaz sizlere haber vermekteyiz. Vize başvurunuzun durumunu öğrenmek için her zaman arayabilirsiniz.

Lihtenştayn aile ziyaret vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece ilgili konsolosluğa aittir. Vize servisimiz başvuru sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Seyahatiniz için bir gecikme yaşamamak adına Lihtenştayn vize başvurularınızı en erken 3 ay önce ve en geç de 20 gün önce yapmanızı tavsiye ederiz. Lihtenştayn vize başvuruları ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderin.

Lihtenştayn Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya, Edirne Vize İşlemleri

Bulunduğunuz şehirden Lihtenştayn ziyaret amaçlı vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık sizleri yorucu vize prosedürleriyle uğraşmaktan kurtararak en hızlı şekilde vize başvurunuzu gerçekleştirmek için  çalışmaktadır. Daha önceden ( son 5 yıl içinde)  Schengen ülkeleri için parmak izi vermişseniz başvuru için gelmenize gerek olmayabilir. Lihtenştayn vize evraklarınızı ofisimize kargo ile ulaştırmanız yeterlidir. Başvuru evraklarınız yetkililerimiz tarafından tek tek kontrol edilerek eksikler varsa tamamlanmaktadır.

İlk kez bir vize başvurusu gerçekleştiriyorsanız sistemde kayıtlı parmak iziniz olmadığından şahsen gelmeniz gerekir. Parmak izi verme işlemleri için yetkililerimiz sizlere eşlik edecektir. Lihtenştayn vize işlemleri hakkında bilgi almak için ofis telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Vize başvurunuz olumlu sonuçlanırsa çıkan pasaportu bulunduğunuz yere kargoyla göndermekteyiz. Lihtenştayn vize başvuruları için her türlü hizmet kolaylığı sağlayan vize servisimiz, seyahatiniz için şimdiden iyi yolculuklar diler.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek