Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lihtenştayn Vizesi

Lihtenştayn Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lihtenştayn Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Lihtenştayn’a planladığınız ticari nitelikli seyahatler için Lihtenştayn ticari vizeye başvurmalısınız. Lihtenştayn 2024 ticari vize evrakları hakkında iletişim adreslerimizi arayarak bilgi alabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilirsiniz.

Lihtenştayn kısa süreli ticari nitelikli seyahatler Schengen vize kategorisi içinde yer alır. Dolayısıyla Schengen vize prosedürlerini yerine getirmeniz gerekir. Seyahatiniz için en güncel 2024 evrak listesini tarafınıza e-posta olarak gönderilmesini talep edebilirsiniz. Talebinizle birlikte 2024 Lihtenştayn ticari vize evrak listesini size göndermekteyiz. Lihtenştayn vizesi hakkında genel bilgi almak için Lihtenştayn Vize İşlemleri’ sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Lihtenştayn Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Seyahat dönüşünden sonra en az 3 ay daha geçerli olmalı ve 2 boş sayfası bulunmalıdır. Lihtenştayn ticari vize başvurularınızı başlatmadan önce pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol ediniz. 
  • Lihtenştayn Schengen Vize Başvuru Formu: Kısa süreli Lihtenştayn ticari vize başvurunuz için Schengen vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formunu seyahat amacınıza uygun olarak doldurmalısınız. Başvuru formuna yazılan bilgiler doğru ve güncel olmalıdır. Form imzalı olarak teslim edilmelidir. Lihtenştayn vize formunu doldurmadan önce aşağıda verilen linki incelemenizi öneririz.
  • Biometrik Fotoğraf: Lihtenştayn ticari vize başvurusu için Schengen ölçülerinde 2 adet biometrik fotoğraf çektirmelisiniz. 
  • Davetiye: Lihtenştayn’a yapacağınız ticari seyahatler için davetiyeniz olmalıdır. Davet eden şirketin antetli kağıdına yazılmış olmalı ve o şirketin kaşesi ve imzası bulunmalıdır. Davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri de başvuru dosyasında bulunmalıdır.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Schengen ülkeleri için geçerli ve seyahat sürenizin tamamını kapsayack şekilde en az 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır.  Happy Turizm Vize - Danışmanlık talebiniz olursa sizin adınıza seyahat sağlık sigortanızı yapmaktadır.
  • Ulaşım ve Konaklama Rezervasyonları: Lihtenştayn ticari vize başvurusu için gerekli belgelerin arasında ulaşım ve konaklama rezervasyonları da yer almaktadır. Rezervasyonlarınızın tarihleriyle seyahat tarihleriniz birbiriyle uyumlu olmalıdır. Vize servisimiz talebinizle birlikte rezervasyonlarınızı yapmaktadır. Detaylı bilgi almak için bize ulaşın.
  • Masrafların Finanse Edildiğini Gösteren Evraklar: Lihtenştayn ticari seyahatinizi rahatlıkla karşılayacak durumda olduğunuzu göstermeniz gerekir. Bu bağlamda gelir belgelerinizi ve banka dökümlerinizi başvuru evraklarıyla birlikte sunmanız vizenizin olumlu sonuçlanmasına katkı sağlayabilir.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği
  • Kimlik Fotokopisi

Mesleksel Evraklar
Çalışanlar

  • Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. İngilizce olmalıdır.
  • Güncel Şirket Evrakları: Orijinal faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopisi, ticaret sicil gazetesi ve vergi levhası sunulmalıdır.
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık maaş bordrosu kaşeli, imzalı olarak sunulmalı.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi, SGK 4A Hizmet Dökümü: Hizmet dökümleri barkodlu olarak e-devletten alınabilir.

İşverenler

  • Güncel Şirket Evrakları: Vergi levhası, orijinal faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesi.
  • SGK 4B Hizmet Dökümü: İşverenler 4B hizmet dökümlerini e- devletten barkodlu bir şekilde temin edilebilir.
  • Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır. Dilekçe İngilizce olmalıdır. Kaşeli ve imzalı bir şekilde teslim edilmelidir.

Emekliler

  • Emeklilik belgesi alınmalıdır. Belge, e-devletten temin edilebilir.

Lihtenştayn Ticari Vize Nasıl Alınır?

Lihtenştayn vize işlemleri İstanbul İsviçre Konsolosluğu tarafından yürütülmektedir ancak Lihtenştayn vize başvuru işlemlerinizi konsolosluk tarafından yetkilendirilen vize merkezleri aracılığıyla yapabilirsiniz.  Happy Turizm Vize - Danışmanlık bu vize merkezlerinden biridir. Vize servisimiz ile Lihtenştayn vize başvurularınızı zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

Lihtenştayn ticari vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip olan kişiler tabi olmaktadır. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaporta sahip olan kişiler kısa süreli ticari seyahatleri için vize işlemlerinden muaftırlar. Lihtenştayn ticari seyahatleriniz için davetiyeniz olmalıdır. Davetiye, davet eden şirketin antetli kağıdına yazılmalı ve kaşeli, imzalı olmalıdır. Davetiye ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresine gönderebilirsiniz.

Son 5 yıl içinde alınmış olan bir Schengen vizeniz varsa başvuru için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Lihtenştayn ticari vize evrakları hakkında bilgi aldıktan sonra evraklarınızı hazırlayıp ofisimize posta ile gönderebilirsiniz. Elimize ulaşan evraklarınızın kontrollerini yapmaktayız. Yerine getirilmesi gereken Lihtenştayn vize prosedürlerini tamamladıktan sonra başvurunuzu yapmaktayız. Başvurunuz sonuçlanınca sizleri haberdar ediyoruz. Lihtenştayn ticari vize başvuru işlemleri hakkında sormak istediklerinizi iletişim adreslerimizden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Lihtenştayn Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Lihtenştayn ticari vize başvurularınız başvuru için sunduğunuz evraklar çerçevesinde yürütülmektedir. Dolayısıyla sunulan evrakların doğru ve eksiksiz olması gerekir. Konsolosluk işlem yoğunluklarına göre vize değerlendirme ve sonuçlanma süreleri değişiklik gösterir. Konsolosluk birimi resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Lütfen başvurunuzu bu bilgiler dahilinde yapınız.

Lihtenştayn ticari vize başvurunuzu sonuçlandırma yetkisi sadece ilgili konsolosluk birimine aittir. Seyahatiniz için bir gecikme yaşamamak adına en erken 3 ay önce en geç ise 20 gün önce Lihtenştayn ticari vize başvurularınızı tamamlayınız. Başvurunuz sonucunda vizeniz olumlu olursa bulunduğunuz yere pasaportunuzu göndermekteyiz. Lihtenştayn ticari vize başvuruları hakkında sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Lihtenştayn Ankara, İzmir, Edirne, İstanbul, Bursa, Antalya Vize İşlemleri

Lihtenştayn ticari vize başvurularınızı bulunduğunuz şehirden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Son 5 yıl içinde alınmış olan bir Schengen vizenizin olması durumunda başvuru için şahsen gelmenize gerek yoktur. Lihtenştayn ticari vize evraklarınızı ofislerimize posta ile ulaştırmanız yeterlidir. İlk defa vize başvurusunda bulunuyorsanız parmak izi beyanı için başvuruda bulunmanız gerekir. 

Lihtenştayn vize işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde vize servisimiz ile gerçekleştirebilirsiniz. Eğer seyahatiniz süresince diğer Schengen ülkelerine de geçmeyi planlıyorsanız başvurunuzu bu çerçevede yapmalısınız. Çok girişli bir vize başvurusu yaparak diğer Schengen ülkelerine de seyahat etme hakkı kazanabilirsiniz. Böyle bir durumda ara geçişlerinizi anlatan İngilizce bir dilekçe yazılmalıdır. Bu dilekçede seyahatinizin detaylarından bahsetmeli ve geçişler için kullandığınız ulaşım ve konaklama dokümanlarınızı dilekçenizle birlikte sunmalısınız. Lihtenştayn vize detayları hakkında bilgi almak için bilgi@happyturizm.com adresinden bize yazabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek