Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İsrail Vizesi

İsrail Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İsrail Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

İsrail Turistik Vize İçin En Çok Sorulan Sorular

İsrail turistik vizesi kaç günde çıkıyor?

İsrail turistik vizeler için konsolosluktan vize başvuru randevusu alınmaktadır. Randevular ortalama bir hafta içerine verilir ve işleme girince bir haftada sonuçlanmaktadır.

İsrail turistik vizesi için şahsen gelinmesine gerek var mı?

İsrail turistik vizeleri için kişilerin şahsen gelmeleri zorunlu değildir. Konsolosluk gerekli görmediği sürece gelinmesi gerekmemektedir.

İsrail turistik vizelerinde otel uçak satın almak gerekiyor mu?

İsrail turistik vizelerde seyahat amacını kanıtlamak için satın alınması zorunlu değildir. Rezervasyon gösterilmesi yeterlidir, konsolosluk satın alınmış istemediği sürece satın almanız gerekmemektedir.

İsrail ‘e turistik vize alırken nelere dikkat edilmeli?

İsrail turistik seyahatler için kişilerin Türkiye’de çalışan olmaları gerekmektedir. Türkiye’de sigortalı çalışan kişilerin maaş bordroları en az altı ay olmalı ve banka dökümlerinde bu maaşın altı ay süresince yatmış olması gerekir.

Dikkat! Maaşlar asgarinin üzerinde olması zorunludur. Asgari maaş alan kişilerin başvuruları iade edilmektedir.

İsrail’e turistik amaçlar ile seyahat etmek isteyen yolcularımız için gerekli prosedürleri sayfamızda sizler için derledik. İsrail turistik vize başvuru formu nasıl doldurulur, seyahat için sunulması gereken vize talep dilekçesi nasıl yazılmalı, mesleki durumlara uygun olarak hangi evraklar sunulmalı gibi sorularınıza sayfamızın devamında yanıt bulabilirsiniz.
İsrail turist vizesi, B/2 Ziyaretçi Vizesi kategorisindedir. B/2 vizesi İsrail Ziyaretçi Vizesi İsrail’de kısa süreli olarak konaklamak isteyen ve ülkeye ziyaret, turizm, iş toplantısı veya bir İbranice ulpan’da eğitim için seyahat planlayar için verilen vize türüdür. B/2 vizesi çalışma izni olmadığı için bu vize ile seyahat eden kişilerin İsrail'de çalışmalarına izin verilmemektedir.
B/2 İsrail vizesi düzenlenme tarihinden itibaren üç (3) aya kadar olan bir süre boyunca geçerlidir. İsrail’deki kalma süresi İsrail Devleti Hudut Görevlileri tarafından belirlenecektir.  İsrail ziyaret süresini uzatmak isterseniz İsrail İçişleri Bakanlığı'nın bulunduğunuz bölgedeki nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunabilirsiniz.
Sayfamızın devamında İsrail vizesi için standart gelir belgeleri, ek gelir belgeleri ve iş durumunuza bağlı olarak değişen evrak listelerini bulabilirsiniz.  
İsrail vize işlemlerinde başvuru sahibinin randevu gününde şahsen bulunma zorunluluğu yoktur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak İsrail turistik vize başvurularınız için sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Başvuru işlemlerinde şahsen bulunma zorunluluğu olmadığı için gerekli olan evrak bilgisini danışmanımızdan isteyebilir, bulunduğunuz şehirden posta ile evraklarınızı ofisimize iletebilirsiniz.
İsrail’e vize talebi oluşturmak için e-mail bilgi@happyturizm.com gönderebilirsiniz.
İsrail turistik vize başvuruları için öncelikle kişilerin çalışma durumlarına dikkat etmektedir. İsrail hükümeti ülkelerine seyahat edecek Türk vatandaşlarından çalışıyor olmaları gerektiğini ve asgari üzeri 6 aylık maaş bordrosu talep ettiklerini iletmişlerdir. Başvuruda sunulan evraklarda maaş bordrosu ile paralel olarak maaşın yattığı banka dökümünün de 6 aylık alınması gerekmektedir. 6 aylık maaş bordrosu sunamayan, asgari maaş alan yolcuları başvuruları kabul edilmemektedir. İsrail turistik vizesi alabilmek için mutlaka en az 6 ay çalışma hayatınızın olması zorunludur.

Turistik vize başvuruları için otel uçak rezervasyonu yeterlidir konsolosluk talep etmediği sürece satın alınması zorunlu değildir. Turistik vizeler 3 ay geçerliliği olarak verilip kalış gün sayısı konsolosluğun inisiyatifinde olarak seyahat planınıza göre verilmektedir. Genellikle 10-15-30 gün verilebilmektedir.

İlk vizelerde seyahat süresi kadar kalış hakkı verebilir ancak her zaman kalış süresi standart çıktığı günden başlayan 3 aylık vizedir.

İsrail vize başvuruları için kişilerin şahsen gelmeleri zorunlu değildir başvuru Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanları tarafından işleme alınır

İsrail Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İsrail vize başvuruları vizelerin türlerine kişilerin çalışma durumlarına göre değişiklik göstermektedir. Başvuru için kişisel temel evraklar dışında iş yerinden alınması gereken bir takım evraklar gerekir.

İş yeri evrakları ve banka dökümleri gibi hazırlanması gereken tüm evrakları meslek durumunuza uygun olarak size özel hazırlanan evrak listeleri ile tarafınıza iletilir. Başvuru için hazırlanan evraklar ofislerimize teslim edildiğinde evrakların güncel ve eksiksiz olarak başvuruya hazır hale getirilir.

Vize başvuru evrakları randevu gününde eksiksiz ve güncel olarak hazır olmalıdır. Başvuru için evraklarınız gönderildiğinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımız tüm belgelerinizi kontrol eder ve güncellenmesi gereken belgeniz var ise mutlaka sizlerden talep ederi. Dosyanızın en hızlı şekilde eksiksiz ve güncel evraklar ile işleme alınmasını sağlar.

Turistik olarak İsrail’e seyahat edecek yolcuların gerekli konaklama belgeleri mutlaka başvuru dosyasında bulunmalıdır. Seyahat süresince konaklanacak otel rezervasyonları hem dosyada bulunmalı hem de başvuru formuna doğru ve eksiksiz bir şekilde yazılmalıdır.

Kişi çalışan ise düzenli bir bütçesinin olduğunu kanıtlayacak evraklar sunmalıdır. Sayfamızın devamında çalışan kişilerin çalıştığı şirketten temin etmesi gereken evrakları görüntüleyebilirsiniz. İşe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu, hizmet dökümü ve çalıştığı kurumda aldığı izin ve çalışma yazısı bunlardan bazılarıdır.

Şirket sahipleri, şirketlerinin vergi levhası, oda kaydı ve faaliyet belgesi, sicil gazetesi, imza sirküleri gibi evrakları başvuru için hazırlamalıdır. Şirket evraklarının güncel olması gerekir, eski tarihli evraklar başvuru için kabul edilmemektedir. 

Emekli başvuru sahipleri emeklilik belgelerini ve emekli maaşının düzenli olarak yattığını gösteren banka hesap dökümlerini geri dönük olarak almalıdır. 

Çiftçiler ise çiftçilik belgesi ile birlikte üzerine kayıtlı herhangi bir tapu var ise başvuru için sunmalıdır. Ayrıca kazançlarını göstermek için mutlaka banka hesapları geri dönük olarak alınmalıdır.

Standart Evraklar

  • Pasaport: En az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır
  • Biyometrik Fotoğraf: Fotoğraflar son bir sene içerisinde çekilmiş olmalı, 5x5 boyutunda olmalıdır.
  • İsrail vize başvuru formu
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Ek gelir belgeleri: Varsa tapu, ruhsat gibi mülkiyet belgeleri ve kira gibi ek gelir belgeleri sunulmalıdır.
  • Banka hesap dökümü: Banka hesap dökümünde en az 5.000 TL bakiye bulunmalıdır.
  • Tapu Fotokopisi
  • Banka Cüzdanları
  • Gezi Programı: Başvuru sahibi herhangi bir turizm acentesinin organize ettiği bir tura katılıyorsa turun detaylı gezi programı başvuru için sunulmalıdır.

Mesleksel Evraklar

  • İş yeri Dilekçesi: Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına, şirket yetkiliniz tarafından İsrail Konsolosluğuna hitaben, şirkette izinli olduğunuz tarihleri içerir kaşeli ve imzalı dilekçe sunulmalıdır.  
  • Son 3 aylık maaş bordrosu
  • SGK 4a hizmet dökümü
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • İşe Giriş Kaydı
  • Vergi levhası
  • Sicil gazete

18 Yaş Altındaki Başvuru Sahipleri ve Sponsorlu Başvurular

  • 18 yaşın altındaki başvuru sahipleri için noterden alınacak muvafakatnamenin kaymakamlıktan apostilletilmesi şartı bulunmaktadır.

İsrail’e seyahat etmek isteyen öğrencilerin ve ev hanımlarının ise başvuru için bir sponsora ihtiyacı vardır. Bu kişiler düzenli olarak gelir elde edemediği için eşlerinin ya da anne/babalarının gelir evrakları sunulmalıdır. Eğer eşiniz/anne/babanız çalışan ise çalışma evraklarını, banka hesap dökümlerini ve sponsorluk dilekçelerini, emekli ise emeklilik evraklarını, işveren ise şirket evraklarını sunmalısınız.

Akrabalık bağınızın çok uzak olduğu kişilerin sponsorluk evrakı hazırlaması başvuru için makul olmamaktadır. Size düzenli olarak yardımcı olan, gelir sağlayan bir kişi var ise düzenli olarak yardım aldığınızı banka dökümleri, dekontlar, makbuzlar ile kanıtlamanız gerekir.

İsrail Vize İşlemleri

Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah, Kırmızı) pasaport sahipleri İsrail’e gerçekleştirecekleri 90 güne kadar olan seyahatlerinde vizeden muaftırlar. Ancak Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İsrail vizeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamazlar.

Vize Başvuru Formu

İsrail vize başvuruları için pdf ortamında hazır olan başvuru formu doldurulmaktadır. Başvuru formunda yazan bilgilerin eksiksiz ve hatasız olarak doldurulması oldukça önemlidir. Forma yazılan telefon ve mail adreslerini kontrol etmek amaçlı şirketi, kişinin telefonu veya mail adresi üzerinden iletişime geçebilirler. Bundan dolayı formlardaki bilgilerin güncel ve doğru yazılmış olması önemlidir.

İsrail başvuru formu pdf üzerinden veya el ile doldurulabilir yalnızca imza kısmı ıslak imza olmalıdır.

Seyahat amacı ve gidiş tarihine göre konsolosluk görüşmek isteyebilir veya eksik evrak ya da ek evrak istemek için iletişime geçebilirler.

İsrail Turist Vizesi Başvuru Bölgeleri

İsrail vize başvurularında, başvuru bölge sınırlaması yoktur. Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin, evraklarınızı size en yakın Ankara ofisimize kargo ile iletmeniz halinde işlemlerinizi sizin adınıza tamamlamakta, pasaportunuzu belirtmiş olduğunuz adresinize iletmekteyiz. 

İsrail Vizesi İstanbul

İstanbul ve çevresinde Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Sakarya, İzmit’te ikamet edenler evraklarını hazırlayarak kargo ile vize servisimize iletebilirsiniz. Evraklarınızı ofisimize şahsen gelerek veya kargo aracılığıyla ulaştırabilirsiniz. İsrail’e yapacağınız seyahatlerde seyahat nedeninizi (turistik, ticari, aile ziyareti), seyahat tarihlerinizi, iletişim bilgililerinizi, ikamet ettiğiniz ili yazarak vize talebi oluşturabilirsiniz. Yetkilimiz İsrail vize ücreti 2024 ve İsrail vizesi için gerekli evraklar hakkında bilgi e-maili gönderecektir.

İsrail Vizesi Ankara

Ankara ve çevresinde ikamet eden vatandaşlarımız vize işlemlerini Ankara vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirler. Ankara’da ikamet edenler başvuru işlemlerini evraklarıyla birlikte ofisimize gelerek veya evraklarını kargo ile göndererek başlatabilirler. İsrail vize işlemlerinde İsrail Büyükelçiliğine şahsen başvuru zorunluluğu yoktur. Bu nedenle vize servisimiz sizin adınıza en hızlı şekilde başvurunuzu tamamlayacaktır. Vize servisimize randevu almadan gelebilir evraklarınızı teslim edebilir veya evraklarınızı kargo ile servisimize iletebilirsiniz.

İsrail Vizesi Antalya

Happy Turizm Vize - Danışmanlık  Antalya’da ikamet eden yolcularımızın planladıkları seyahat tarihlerini göz önünde bulundurarak, yolcularımızın önceliklerine göre hizmet vermekteyiz.Evraklarınızı ofisimize şahsen gelerek veya kargo aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.İsrail vize işlemlerinde bölge ayrımı bulunmamaktadır. İsrail Konsolosluklarının yetki alanı sınırlaması yoktur, dolayısıyla ikamet bölgesi fark etmeksizin ve başvuruda şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın işlemlerinizi sizin adınıza tamamlamaktayız. 

İsrail Vizesi Kaç Günde Çıkar?

İsrail vize başvuruları hafta içi 10.00-12.30 a kadar direkt olarak İstanbul İsrail Başkonsolosluğundan işleme alınmaktadır. Başvuru için konsolosluk randevulu sistem ile çalışmaktadır. Başvuru yapmadan önce tüm evraklar vize kategorisi ve çalışma durumuna uygun olarak hazırlanır ve başvuruya hazır hale getirildiğinde konsolosluktan tarafımızca randevu alınır.

Randevu günü kişilerin gelmelerine gereke kalmadan başvuru işleme aldırılır ve bir hafta işlemde kalmaktadır. Konsolosluk sonuçlanma sürelerini minimum bir hafta olarak belirlemiştir ancak sonuçlanma süreleri konsolosluğun inisiyatifinde olup bu sürede uzatılabilir. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için otel veya uçak bileti satın alınmamasını bizlerde tavsiye etmiyoruz.     

İsrail Vize Ücreti 2024

İsrail vize başvuruları için aracı kurum olmadan ve şahsen gelmenize gerek kalmadan Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanları tarafından vize başvurunuzu işleme aldırabilir sonuçlandığında yine gelmenize gerek kalmadan pasaportunuz teslim alınıp istediğiniz adrese kargo yapılabilmektedir.

İsrail konsolosluğu Türkiye’den vize başvurularda Türk vatandaşlarından konsolosluk harçlar talep etmemektedir. Türk vatandaşları harçtan muaftır ancak Türkiye’de ikamet eden bazı yabancı uyruklu vatandaşlardan konsolosluk harcı alınmaktadır.

İsrail vize başvuruları için masraf Covid-19 kapsayan Seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Seyahat süresince geçerli olarak Happy Turizm Vize - Danışmanlık operasyonumuz tarafından her başvuru için dosyaya eklenmektedir.

İsrail vize başvuruları için yalnızca seyahat sağlık sigortası ve Happy Turizm danışmanlık ücreti ödemeniz yeterlidir.

İsrail Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • İsrail’e turistik seyahat düzenleyen grup 10 kişiden fazlaysa, İsrail’deki turizm firmasının İçişleri Bakanlığı'ndan izin alması gerekmektedir. 10 kişiden fazla olan grupların İsrail İçişleri Bakanlığı’ndan alacağı izin yeterlidir. İsrail Büyükelçiliğine veya İsrail Başkonsolosluğuna başvuruda bulunmalarına gerek yoktur.
  • Filistin’e seyahat planı olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da İsrail vizesi almaları gerekmektedir. Filistin için ayrı bir vize bulunmamaktadır.
  • Evraklarınızı size Ankara ofisimize kargo ile gönderebilirsiniz. Yetkilimiz belgelerinizin kontrollerini yapmakta, şahsen gelmenize gerek kalmadan vize başvurunuzu tamamlamaktadırlar.
  • Yetkililerimiz vizeniz onaylandığında pasaportunuzu teslim alarak ikamet adresinize ulaştırmaktadırlar.
  • İsrail Vize Başvurularınızda Kolaylaştırılmış İşlem Hizmetimizden Faydalanın!
  • Ankara İsrail Büyükelçiliğinin ve İsrail Başkonsolosluğunun bölge ayrımı bulunmamaktadır. Bu nedenle Türkiye’nin hangi şehrinde ikamet ederseniz edin başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla yalnızca evraklarınızı kargo ile Ankara merkez ofisimize göndererek ikamet ettiğiniz ilden yapabilirsiniz.

 Evraklarınızı ofisimize göndermeniz halinde vakit kaybetmeden evraklarınızın kontrolünü yapmakta, işlemlerinizi başlatmaktayız. Vize başvuru evraklarınızı İsrail Konsolosluğuna ibraz etmekte, konsolosluktaki işlem süresince başvurunuzun takibini yapmakta, başvurunuz sonuçlandığında konsolosluktan pasaportunuzu teslim alarak ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz.

Değerli ziyaretçimiz İsrail Konsolosluğu pasaportların geri dağıtımını hafta içi her gün 10:00-13:00 arasında yapmaktadır. Pasaportunuzu konsolosluktan teslim aldığımız gün ikamet adresinize göndermekteyiz.
İsrail vize başvuru talebi oluşturmak için bizi arayınız. 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek