Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Hollanda Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Hollanda Ticari Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar 2024

Hollanda kısa süreli ticari/iş gezisi/fuar ziyareti vize işlemlerinizde hazırlayacağınız standart evraklarınız; kimlik bilgilerinizi ve seyahat sebebinizi destekleyici evraklardan oluşmaktadır. Mesleksel durumunuza göre farklılaşan evraklar ise Türkiye’de çalışmakta olduğunuz kurumu ve Hollanda’daki ticari kurumu veya etkinliği referans alarak hazırlayacağınız evraklardan oluşmaktadır. Sayfamızın devamında 2024 yılı, güncel standart evrak listesi ve mesleksel durumunuza göre değişen evrak listesini bulabilirsiniz. Schengen ülkeleri için zorunlu 30.000 Euro teminatlı sağlık sigortanızı, konaklama ve ulaşım rezervasyonlarınızı sizin adınıza temin etmekteyiz.

Standart Evraklar
İlk kategoriye giren standart evraklar şahsi, kimlik ve banka hesap dokümanlarını içeren evraklarınız, önceki pasaport, vize fotokopilerinizi ve ek gelir evraklarınızı içermektedir. 

Mesleksel durumunuzu destekleyici evraklar:

İş durumunuza uygun veya çalışmıyorsanız sosyal durumunuza uygun detaylı evrak listesini sayfamızın devamında görüntüleyebilirsiniz. Evrak listeleri; işveren, çalışan, kamu kurumu çalışanı, serbest çalışan, emekli, öğrenci gibi kategorilere ayrılmaktadır.

Değerli yolcumuz, lütfen Happy Turizm Vize - Danışmanlık Schengen birimi yetkililerimizi arayın. Seyahat amacınızı (ticari/ş gezisi/fuar) temsilcilimize açıklayın. Seyahat amacınızı ve kaç kişi seyahat edeceğinizi belirtmenizin ardından yetkilimiz mevcut durumunuza uygun güncel evrak listesini ve 2024 Hollanda vize ücretlerini içerir bilgi e-mailini size iletecektir. İşveren, çalışan, emekli gibi mesleksel durumunuza göre değişen evrak listelerini sayfamızın devamında da görüntüleyebilirsiniz.

Ek hizmetlerimiz
Ticari ziyaret (iş gezisi) vize işlemlerinizde otel ve uçuş rezervasyonlarınızı ve Hollanda için ibrazı zorunlu seyahat sağlık sigortanızı isteğiniz dahilinde yapmaktayız.

Evraklarınızı kargoyla size en yakın ofisimize gönderin.

İş durumunuza ve ticari seyahat sebebinize göre farklılaşan Hollanda ticarsi vize evrak listesini sayfamızın devamında bulabilirsiniz. Ticari vize başvuruları da dahil olmak üzere Hollanda Schengen vize işlemlerinizi firmamız aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

2019 ve sonrasında alınmış VIS ibareli Schengen vizeniz bulunuyorsa Türkiye’nin her bölgesinden vize başvuru belgelerinizi kurumumuza gönderebilirsiniz.

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa, Adana, Edirne dışında yaşıyorsanız yetkililerimizi arayarak vize işlemlerinizi nasıl tamamlayacağınıza dair bilgi alabilirsiniz.

Hollanda Ticari Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Hollanda ticari (iş gezisi) vize işlemlerinizde ibraz edeceğiniz pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalıdır. Lacivert pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir. Pasaportunuzun vize sonlanma tarihi sonrası en az 3 ay geçerliliği ve en az iki adet boş vize sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuza ek olarak geçerli ve önceki pasaportlarınızda bulunan Amerika, İngiltere, Kanada vizelerinizin fotokopilerini ibraz etmelisiniz. Geçerliliği sona ermiş önceki pasaportların işlenmiş sayfalarının fotokopileri de başvuru evraklarına eklenmelidir.Evlilik ve boşanma durumları nedeniyle soyadı değişikliği yaşamış başvuru sahipleri son soyadlarını içeren kimlik bilgilerinin yer aldığı pasaportlarıyla başvurularını tamamlamalıdırlar.
  • Hollanda Schengen vize başvuru formu:Hollanda Schnegen vize başvuru formunda bulunan tüm alanlar başvuru sahibi tarafından şahsen, eksiksiz olarak doldurularak, imzalanmalıdır. Hollanda ticari Schengen vize başvuru formunun 3. ve 4. Sayfaları imzalanması ve başvuru tarihinin eklenmesi unutulmamalıdır. Başvuru formları Flemenkçe, İngilizce veya Türkçe olarak doldurulabilir.
  • Biyometrik Fotoğraf: Biometrik ölçülere uygun (35x45 mm), beyaz arka fonu beyaz, 6 aydan eski olmaya ve yüzün net olarak belli olduğu 1 adet biyometrik fotoğrafınızı ibraz etmelisiniz.
  • Finansal Durumu Gösteren Belgeler: Hollanda Schengen vize başvuru sahibinin seyahatini finanse edecek güçte olduğunu gösteren belgelerini sunması gerekir. Son aylara ait banka hesap dökümlerinizi, üzerinize kayıtlı tapu ve ruhsat belgelerini, varsa şirket hesap cüzdanı, kira geliri elde ettiğinizi gösteren belgelerinizi başvuru evraklarınızın arasına eklemelisiniz.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: 30.000 Euro teminatlı sağlık sigorta poliçenizin aslını, kaşe ve ıslak imzalı olarak ibraz etmelisiniz. Seyahat sağlık sigortanız seyahat tarihlerinizi kapsayacak ve adınıza düzenlenmiş şekilde hazırlanmalıdır. Kısa süreli vize başvurularınız için gerekli sağlık sigortanızı sizin adınıza kaşeli ve imzalı olarak temin etmekteyiz.
  • Ulaşım Rezervasyonları: İsteğiniz halinde Hollanda’ya olan iş seyahatinizde belirttiğiniz gün ve saate göre uçak rezervasyonlarınızı yapmaktayız.
  • Konaklama Rezervasyonları: İsteğiniz halinde Hollanda’ya olan iş seyahatinizde belirttiğiniz gün ve saate göre otel rezervasyonlarınızı yapmaktayız.

Mesleksel Duruma Göre Değişen Evraklar
Çalışanlar İçin;

  • Basvuru sahibi çalışan ise iş yerinin  antetli kağıdına, iş yerindeki pozisyonu, seyahat amacı ve seyahat tarihleri belirten görev belgesini,SGK işe giriş bildirgesi, 4A hizmet dökümünü ve son 3 aylık maaş bordrosunu sunmalıdır.
  • Ticari Davetiye: Hollanda’ya davet eden kuruma ait aşağıdaki bilgilerin yer aldığı davetiye aslı veya faksı sunulmalıdır. Davetiye şunları içermelidir; Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi, Başvuru sahibinin adı, çalıştığı şirket adı ve şirketteki görevi. Talep edilen vize süresi (Birden fazla seyahat olacak ise belirtilmelidir.) Seyahatin detaylı nedeni ve süresi (Firma - fuar ismi belirtilmelidir.) Duruma göre uçak ve konaklama masraflarının karşılanacağına dair bilgi yer almalıdır.
  • Fuar Katılım Belgesi: Hollanda`da düzenlenecek fuarda stand kuracak katılımcının "Fuar Katılımcı Kartını" sunmalıdır.
  • Banka Hesap Dökümü: Son üç aya ait banka hesap hareketliliğini içeren döküm veya hesap cüzdanı sunulmalıdır.
  • İşveren Yazısı: Firma yetkilinizden temin edeceğiniz işveren yazısı Türkiye’de çalıştığınız işinize, işe başlama tarihinize ve geri dönerek işe devam edeceğinize dair teminat içermelidir. İşveren yazışınızda seyahat tarih aralığınız ve işte izinli olduğunuz tarihleri içermelidir. İşveren yazısı ıslak imzalı ve kaşeli olarak ibraz edilmelidir.
  • SGK Hizmet Dökümü: SGK veya e-devlet sitesi ile barkodlu olarak temin edeceğiniz SGK hizmet dökümü detaylı olarak geçmişteki tüm sigorta geçmişinizi içermelidir. Müracaat sahibi emekli ve hala çalışmakta ise SGK prim belgesi de ek olarak sunulmalıdır.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Türkiye’de çalıştığınız şirketinizden temin edeceğiniz işe başlama bildirgenizin fotokopisini
  • Maaş Bordroları
  • Son üç aylık, orijinal, kaşeli ve imzalı maaş bordronuzu sunmalısınız.

İşverenler için;

İş yeri sahibi ise:

  • Vergi levhası, ticaret gazetesi kaydı, ilgili meslek odası sicil kaydı, şirket imza sirküleri.
  • Ticari Davetiye: Hollanda’ya davet eden ricari kuruma ait aşağıdaki bilgilerin yer aldığı davetiye aslı veya faksı sunulmalıdır. Davetiye şunları içermelidir; Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi, Başvuru sahibinin adı, çalıştığı şirket adı ve şirketteki görevi Talep edilen vize süresi (Birden fazla seyahat olacak ise belirtilmelidir.) Seyahatin detaylı nedeni ve süresi (Firma - fuar adı belirtilmelidir.) Duruma göre uçak ve konaklama masraflarının karşılanacağına dair bilgi yer almalıdır.

?Memurlar için;

  • Çalıştığınız kurumdan yazı.

Emekliler için;

  •  Emeklilik belgesi/emekli banka cüzdanı.

Çalışmayan kişiler için;

  •  Geçiminizi sağlayan kişinin evrakları.

Yabancılar için;

  •  Türk vatandaşı olmayanlardan oturum izni.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek