Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Yeni Zelanda Vizesi

Yeni Zelanda Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Yeni Zelanda Ticari Vize Nasıl Alınır?

Değerli ziyaretçimiz, Yeni Zelanda'ya yapacağınız ticari amaçlı seyahatlerde seyahat amacınızın net olması, tarafınıza gelen davetiyenin içeriği ve formatı ve aynı şekilde şirketinizin sizin için hazırladığı dilekçenin içeriği ive formatı önemlidir. Ticari seyahatler; toplantı, görüşme, fuar ve konferans gibi amaçları kapsar. Aşağıda 2024 yılı Yeni Zelanda Ticari Vizesi için gerekli evraklar bulunmaktadır, evrak listesinin genel bir liste olduğunu unutmayınız, her başvuru kişinin durumuna göre özel olarak hazırlanmaktadır. Bizimle iletişime geçtikten sonra hazırlamanız gereken esas liste ortaya çıkacak, başvuru bu şekilde yapılacaktır.

Not: Bu vize başvurusunda sunulan yazılı evrakların olabildiğince İngilizce dilinde olması gerekmektedir, çevirilerde noter onayı şart değildir, çevirmen kaşe ve imzasının bulunması yeterli olacaktır. Happy Turizm Vize - Danışmanlık, çeviri konusunda da hizmet vermekte olup belirtmeniz halinde başvuruya ek olarak çeviri hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Yeni Zelanda Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1-) Pasaport
Pasaportun, seyahat bitiminden sonra 6 ay daha geçerliliği olmalı. Ayrıca seyahat geçmişinizi incelemeleri adına varsa eski pasaportlarınızı da sunmalısınız.

2-) 2 Adet Biyometrik Fotoğraf

Yüz net görünmeli, saçlar alnı ve şakakları kapatmamalı, son 6 ay içinde çekilmiş olmalı. Yeni Zelanda Vizesi Fotoğraf Örneği için ilgili bağlantıya tıklayınız.

3-) Kimlik Fotokopisi
Kimliğinizin arkalı önlü fotokopisi

4-) Davetiye
Yeni Zelanda'da sizi davet eden şirketten alacağınız davetiye, seyahatin tarihlerini, amacını, ülkeyi ziyaret edecek kişinin kimlik bilgilerini içermeli, şirketin adres ve telefon bilgileri de bulunmalıdır. Örnek davetiye formatı için bizimle iletişime geçiniz.

5-) Şirket evraklarınız
- Şirket İzin Dilekçesi (Çalıştığınız şirketten alacağınız dilekçe antetli kağıda yazılmalı, başvuru sahibinin ad soyadı, görevi, seyahat tarihleri, amacı, masrafların kimin tarafından karşılanacağı belirtilmelidir. Kaşe ve ıslak imzalı olmalıdır. Mümkünse İngilizce olmalıdır.)
- Faaliyet belgesi (Orijinal ıslak imzalı veya elektronik imzalı olmalı ve son 3 aydan eski olmamalıdır.
- Ticaret sicil gazetesi (Fotokopi)
- Vergi levhası (Fotokopi)
- İmza sirküleri (Fotokopi)
- SGK işe giriş bildirgesi
- Maaş Bordrosu (Son 3 ayın bordrosu alınmalı, ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.)
- SGK 4A Hizmet dökümü (Hizmet dökümünüzü E-Devlet şifrenizle barkodlu olarak çıkarabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda arama kısmına "SGK Tescil ve Hizmet Dökümü" yazarak "Barkodlu Belge oluştur" tuşundan dosyayı indirerek yazdırın ya da mail üzerinden tarafımıza ulaştırın.)
Not: Şirket evrakları listesi özel sektör çalışanlarına yöneliktir. Farklı mesleklere (doktor, avukat, esnaf, memur, eczacı, mimar, dernek çalışanı, serbest meslek sahibi vb.) sahip kişiler için evraklar farklılık göstermektedir.

6-) Şirketinizin Banka hesap özeti
Son 3 ayın hareketlerini içeren, en az 10.000 TL bakiyeli şirket banka hesap dökümünüz, banka imza sirküleriyle birlikte temin edilmelidir.
Not: Yeni Zelanda konsolosluğu, başvuruları değerlendirirken kalınacak gün sayısını önceden belirlenmiş Yeni Zelanda Doları miktarı ile çarparak bankada bulunması gereken parayı hesaplamaktadır. Bununla birlikte otel ve uçak ödemelerinizin henüz yapılmamış olması yine gösterilmesi gereken miktarı etkileyen bir durumdur. Konuyla ilgili uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

7-) Tam vukuatlı nüfus aile kayıt örneği
Nüfus kayıt örneğinizi E-Devlet şifrenizle barkodlu olarak çıkarabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda arama kısmına "Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama" yazarak devam edin, gelen sayfada Nüfus kayıt örneği tipini "Nüfus aile", seçerek eski eş ve vukuatlı belge seçeneklerine de evet diyerek sorgulayın, dosyayı indirerek yazdırın ya da mail üzerinden tarafımıza ulaştırın.

8-) Adli Sicil Kaydı
Adli Sicil Kaydınızı E-Devlet şifrenizle barkodlu olarak çıkarabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda arama kısmına "Adli Sicil Kaydı Sorgulama" yazarak gelen sayfada Kurum Türünü "Yabancı Ülke (Tercümeli)" olarak seçin. Arşiv kaydı içeren - Konsolosluk ve İngilizce seçimleriyle devam ederek belge oluşturun ve dosyayı indirerek yazdırın ya da mail üzerinden tarafımıza ulaştırın.

9-) Otel ve uçak rezervasyonu veya satın alım belgesi
Satın aldığınız veya rezerve ettiğiniz otel ve uçak dökümanlarını tarafımıza ulaştırmanız gereklidir. Eğer bir tur programı içerisinde grupla seyahat edecekseniz, yine buna dair broşür, döküman, rezervasyon, yolculuk ve konaklama programını gönderiniz. Eğer henüz otel ve uçak rezervasyonu yapmadıysanız vize başvurunuzda kullanılmak üzere geçici rezervasyon sağlayabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebiliriz.

10-) Erkek başvuru sahipleri için Askerlik Durum Belgesi
Askerlik Durum Belgesini E-Devlet şifrenizle barkodlu olarak çıkarabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda arama kısmına "Askerlik Durum Belgesi Sorgulama" yazarak yeni belge oluşturun ve dosyayı indirerek yazdırın ya da mail üzerinden tarafımıza ulaştırın.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek