Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Vietnam Vizesi

Vietnam Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Vietnam Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Değerlİ Ziyaretçimiz Hoş Geldiniz, 

Vietnam’a iş, toplantı, seminer, konferans gibi bir amaçlarla seyahat planlayan Bordo pasaport sahipleri geçerli Vietnam vizeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamayacaklardır. Vietnam ticari vizesi kısa süreli bir vize türüdür. Vietnam ticari vize ile Vietnam’da çalışma, iş başvurusunda bulunma ve  temsilcilik açılamayacağını hatırlatırız.

Sayfamızın devamında Vietnam ticari vize için gerekli evrak listesini, B1 belgesi bilgilerini ve vize başvurusundan önce dikkat edilmesi gerekenleri bulabilirsiniz. Vietnam vize başvuru sürecinizi başlatmak veya daha fazla bilgi için +90(312) 419 56 41 numaralı destek hattımıza bağlanabilirsiniz Vietnam ticari vizesi için gerekli evraklarınızı Ankara ofisimize kargo, kurye veya 3. bir kişi aracılığıyla elden ulaştırmanız halinde, evraklarınızın kontrolünü sağlayarak vize işlemlerinizi başlatmaktayız.

Vietnam vizeleri onaylandığı tarihten itibaren başlatılmaktadır. Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak seyahat planlaması yapmanızı tavsiye ederiz.
Ticari vize başvurularınızda B1 belgesini temin etmeniz gerekmektedir. B1 belgesini temin sürecinde gerekli desteği hizmet bedelimiz dâhilinde sağlamaktayız.

Vietnam Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Vize başvurularınızda hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olması gerekmektedir.

1- B1 Belgesi

Vietnam’a gerçekleştireceğiniz ticari amaçlı seyahatlerinizde davetiye yazısı temin etmeniz gerekmektedir. Vietnam ticari vize başvuruları için gerekli B1 belgesi, Vietnam Dışişleri Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. B1 belgesi hakkında detaylı bilgi için Vietnam vize başvurularında uzman yetkililerimize destek hattımızdan ulaşabilirsiniz. Vietnam’a ticari amaçla gerçekleştirilecek seyahatlerde talep edilen B1 belgesi Vietnam'a gidiş tarihinizi ve amacınızı taahhüt ettiğiniz Vietnam Göçmenlik Servisi tarafından verilen resmi bir belgedir. Vietnam B1 belgesi Vietnam'daki firma tarafından sizin adınıza Vietnam Göçmenlik Ofisi’nden temin edilmektedir.

2- İngilizce İş Yeri Yazısı

Başvuru sahibi Türkiye’de bağlı bulunduğu şirketin/kurumunun antetli kağıdına, şirket yetkilisi tarafından şahsen Vietnam Büyükelçiliğine hitaben yazılmış iş yeri yazısı/iş yeri izin yazısı temin etmelidir.  İş yeri yazısı başvuru sahibinin Vietnam’a gerçekleştirilecek seyahat tarih aralıklarını, seyahatin sponsorunu, çalışanın iş yerinde izinli olduğu tarihlerin bilgisini içermelidir. Söz konusu yazı kaşeli ve ıslak imzalı şekilde ibraz edilmelidir.

3- Pasaport

Vietnam vize başvurularında sunulacak pasaport en az 6 ay geçerliliğe sahip olmalıdır.

4- 2 adet fotoğraf

Ticari vize başvurularında arka beyaz fonlu, renkli, güncel, pasaportta kullanılan ebatlardaki fotoğraf ibraz edilmelidir.

Vietnam Ticari Vize Başvuru Bölgeleri

Vietnam vize başvurularında yetki alanı sınırlaması bulunmamaktadır. Bu nedenle hangi ilde ikamet ederseniz edin başvuru evraklarınızı kargo ile veya şahsen ofisimize iletmeniz başvurularınızı başlatmamız için yeterli olacaktır. 

Vietnam Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri Vietnam’a yapacakları seyahatlerde Vietnam vizesine tabidir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak kaydıyla Vietnam’a gerçekleştirecekleri seyahatlerde vizeden işlemlerinden muaftırlar.
  • Vietnam iş gezisi vizesi başvurularında, B1 belgesinin sunulması, Vietnam vizesi başvuru formunun eksiksiz olarak gerçeği yansıtan bilgilerle doldurulması, pasaport, fotoğraf ve Vietnam diplomatik temsilcilikleri tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz ve aşağıda belirttiğimiz yönlendirmelere uygun olarak hazırlanması halinde vize başvuruları kabul edilmektedir. Aksi takdirde hatalı veya eksik olan belgenizi yeniden temin etmeniz gerekecektir.
  • Vize başvurularında ibraz edilmesi gereken evraklar eksiksiz ve Vietnam Büyükelçiliği’nin belirttiği yönergelere uygun olarak hazırlanmalıdır.Ticari vize için gerekli evrakların eksik teslim etmek işlemlerinizin uzamasına neden olacaktır.
  • Vietnam ticari vizeleri çoğunlukla turistik vize başvurularına kıyasla daha uzun süreli olarak onaylanabilmektedir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek