Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Vietnam Vizesi

Vietnam Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Vietnam C1 Belgesi Nedir?

Vietnam turistik seyahatler için C1 belgesinin alınması zorunludur. C1 belgesi bir tür davetiyedir. Vietnam C1 belgesi Vietnam Göçmenlik  Ofisi tarafından onaylanmaktadır. C1 belgesi olmadan Vietnam turist vize başvuruları kabul edilmemektedir. Sayfamızın devamında Vietnam C1 belgesi hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Vietnam Devleti, Umumi (Bordo) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep ederken, hususi (yeşil), diplomatik (siyah/kırmızı) ve hizmet (gri) pasaport sahipleri 90 güne kadar olan seyahatlerinde Vietnam vizesinden muaftırlar. 

Değerli ziyaretçilerimiz, Vietnam vizelerinin ileri bir tarihten verilmemektedir, seyahat organizasyonunuzu bu bilgiyi göz önüne alarak yapmanız gerektiğini hatırlatırız.

Vietnam Vizesi C1 Belgesi Nedir?

Vietnam turist vizesi, C1 belgesi olmadan alınamamaktadır. Turistik vize onay mektubu niteliğinde olan C1 belgesinin Vietnam seyahatlerinden önce temin edilmesi gerekir.  Vietnam C1 belgesi, başvuru sahibinin Vietnam’a tamamen turistik amaçlarla gelip belirtilen süre içinde ülkeden ayrılacağını taahhüt eden belgedir.  Vietnam’da tanıdığınız olsa dahi davetiyede referans numarası olması gerekmektedir. Bu nedenle C1 belgesi yalnızca yetkili seyahat acenteleri aracılığıyla temin edilebilmektedir.

C1 belgesi Vietnam’daki  Immigration Office‘e (Vietnam Göçmenlik Ofisi) tarafından düzenlenmektedir. C1 belgesini temin etme sürecinde daha detaylı bilgi için destek hattımıza bağlanabilirsiniz. C1 belgesi için pasaportun görüntüsünü ve uçak bileti rezervasyonlarınızı iletmeniz yeterli olacaktır. C1 belgesi ortalama olarak 7-10 gün içerisinde temin edilebilmektedir. Vize işlemlerinizin ise ortalama 18 iş günü içerisinde neticelenmektedir. C1  belgesi e-mail yoluyla tarafınıza iletilecektir. 

Vietnam C1 belgesi, Vietnam’ a seyahat amacınızı ve gidiş tarihinizi içerir. Happy Turizm aracılığıyla Vietnam vizesi için başvuruda bulunduğunuzda yetkililerimiz bu belgeyi sizin adınıza temin etmektedir. C1 belgesi hakkında daha fazla bilgi için bizi arayınız.

Vietnam C1 Belgesi İçin Gerekli Evraklar

C1 belgesi çıkartma ve vize başvuru sürecinizi eş zamanlı olarak yürütmekteyiz. C1 belgesi ile birlikte vizenin çıkış süresi ortalama 18 iş günüdür. C1 vizesi için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir;

  • Seyahat sonrası en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport. C1 belgesi için renkli olarak taramış pasaportun fotoğraflı sayfası
  • Güncel halinizi yansıtan, beyaz fon üzerine çekilmiş 2 adet fotoğraf 
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Seyahat tarihleri

Vietnam C1 belgesi ve Vietnam turistik vize hakkında daha fazla bilgi, 2024 yılı güncel Vietnam vize ücret bilgisi için +90(312) 419 56 41 numaralı Çağrı  Merkezimize bağlanabilir veya bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize sorularınızı yöneltebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek