Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kuveyt Vizesi

Kuveyt Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Kuveyt Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Kuveyt ziyaret vizesi, Kuveyt’e aile bireyinin yanına seyahat, arkadaş ve tanıdık ziyareti gibi amaçlarla yapılacak ziyaretlerde başvurulması gereken vize türüdür. Kuveyt ziyaret vizesi için başvurular, diğer kısa süreli Kuveyt vizeleri gibi elektronik ortamda gerçekleştirilir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, ziyaret amaçlı Kuveyt seyahatleri için vize almak mecburiyetindedirler. Kısa süreli Kuveyt ziyaret vizesi için vize muafiyet hakkı bulunan gri, yeşil ve siyah pasaport sahibi Türk vatandaşları, 180 gün süresi zarfınca en fazla 90 gün Kuveyt’te bulunma kaydıyla vize almadan Kuveyt’e giriş yapabilme hakkına sahiptirler. Bunun yanında bordo pasaport hamili vatandaşlar, vize başvurusu yapmakla mükelleftir ve ziyaret amaçlı Kuveyt Vizesi sahibi olmadan ülkeye giriş yapamamaktadır.

Kuveyt Ziyaret Vizesi

Hızlı, kolay ve güvenilir bir Kuveyt vize başvuru süreci için bilgi@happyturizm.com e-posta adresinden veya  0(312) 419 56 41 telefon numarasından Kuveyt E-Vize ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Kuveyt Ziyaret için E-Vize Nasıl Alınır?

Tüm kısa süreli Kuveyt vizesi başvurularında olduğu gibi, ziyaret vizeysine de internet üzerinden başvuru yapılmaktadır. Ziyaret vizesi başvuruları, Kuveyt Ankara Büyükelçiliği veya Kuveyt İstanbul Başkonsolosluğunda değerlendirmeye alınmaz. Online yapılan başvurular, Kuveyt’teki Göçmenlik Ofisi tarafından değerlendirilir ve karara bağlanır. Kuveyt ziyaret vizesi için gerekli belgeler hazırlığında zahmetli bir süreç söz konusu değildir. Vize başvurusu yapmak için hazırlanması gereken tek ve en önemli belge pasaporttur. Pasaportun kişisel bilgileri ve fotoğrafı kapsayan sayfasının görüntüsü alınıp e-vize sistemine yüklenerek başvuru yapılır. Kuveyt’e seyahat için yapılan elektronik vize başvuruları, başvuru yapılan kategori fark etmeksizin yalnızca tek girişli vize alınabilmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra şayet onaylanırsa, Kuveyt vizesi başvuru sahibine e-posta şeklinde iletilmektedir.

Kuveyt Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

E-vize sistemine başvuru belgelerinin yüklenmesi ve başvurunun gönderilmesinin ardından, sıra danışmanlık ücretinin ödenmesine gelir. Yapılan tüm Kuveyt e-vize başvuruları, Kuveyt Göçmenlik Ofisi tarafından karara bağlanır. Karar aşaması süreci bazı etmenlere bağlı olarak (sistemde yoğun şekilde başvuru bulunması gibi) uzayabilir fakat genelde 1 iş günü içerisinde sonuçlanır.

Kuveyt Ziyaret Vizesi Ücreti

E-vize başvurularının değerlendirme ve karar aşamasına alınabilmesi için, Kuveyt Göçmenlik Ofisi tarafından talep edilen bir harç ücreti bulunmamaktadı. Detaylı bilgi edinmek ya da Kuveyt ziyaret vizesine başvurmak için bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilir, 0(312) 419 56 41 numaralı telefondan uzmanlarımızla görüşebilir ya da Ankara ofisimize gelebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek