Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cibuti Vizesi

Cibuti Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cibuti Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cibuti’ye ticari nitelikli seyahatleriniz için Cibuti ticari vizesi almalısınız. Cibuti ticari vize başvurusu için başvuru sahibi Cibuti’deki şirketten davet mektubu almalıdır. Davetiye özelliklerine sayfamızın devamında yer verilmiştir. 

Cibuti ticari vize için gerekli evraklar 2024 hakkında iletişim adreslerimizden bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Seyahatinizin amacından detaylı olarak bahsetmeniz halinde bilgi@happyturizm.com adresinden de Cibuti ticari vize evrak listesini talep edebilirsiniz. Cibuti vizesi hakkında detaylı bilgi almak için Cibuti Vize İşlemleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Cibuti Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Planlanan Cibuti seyahat dönüşü sonrası 1 yıl daha geçerliliği bulunan bir pasaportla vize başvurusu yapmalısınız. Pasaportunuzda en az 2 boş sayfa olmalıdır. Pasaportunuzun veriliş tarihinin 10 yıldan eski olmamasına dikkat etmelisiniz. 
  • Cibuti Vize Başvuru Formu: Cibuti ticari seyahatleriniz için doğru ve eksiksiz bilgilerle vize başvuru formu doldurulmalıdır. Cibuti vize başvuru formu doldurulduktan sonra fotoğraf yapıştırılmalı ve imzalı bir şekilde teslim edilmelidir. 
  • Biometrik Fotoğraf: Cibuti ticari vize başvurusu için 3,5x4,5 ölçülerinde 2 adet biometrik fotoğraf kullanmalısınız. 
  • Kimlik Fotokopisi
  • Ulaşım ve Konaklama Rezervasyonları

Mesleksel Evraklar

  • Ticari Davetiye: Cibuti şirketi tarafından gönderilmiş bir davet mektubu almalısınız. Davet mektubunda davet eden şirket bilgilerinin bulunması gerekir. 
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına Elçiliğe hitaben İngilizce olarak yazılmalı ve dilekçenizde seyahat tarih aralıkları ve gidiş nedeni belirtilmelidir. Dilekçe şirket yetkilileri tarafından imzalanıp kaşelenmelidir. 
  • Şirket Evrakları: Ticari sicil gazete, imza sirküleri, faaliyet belgesi, vergi levhası fotokopisi sunulmalıdır.

Cibuti Ticari Vize Nasıl Alınır?

Cibuti ticari vize almak için yerine getirilmesi gereken vize koşulları bulunmaktadır. Cibuti ticari vize başvurusu için öncelikle ticari bir davetiyeye ihtiyacınız vardır. Ticari davetiye Cibuti şirketi tarafından gönderilmelidir. Davetiyede Cibuti firmasının iletişim ve adres bilgileri mutlaka yer almalıdır. Ticari nitelikli Cibuti seyahatleriniz için davetiye olmaması durumunda başvurunuz açısından olumsuz bir durum yaratabileceğini unutmayınız. Cibuti ticari vize için gerekli evraklar Cibuti Büyükelçiliği referans alınarak hazırlanmış olsa da seyahat için hazırlıklarınızı yapmadan evvel Cibuti Konsolosluğunu arayarak evrakları teyit ettirmenizi öneririz. 

Cibuti ticari vize başvurunuzu Happy Turizm olarak yapmaktayız. Üstelik başvuru için şahsen bulunmanıza bile gerek yoktur. Cibuti ticari vize için gerekli evraklar konusunda sayfamızı inceledikten sonra yetkililerimizle iletişime geçiniz. Seyahatinizin amacından detaylı olarak bahsetmeniz durumunda yetkililerimiz, seyahatiniz için en güncel Cibuti vize evraklarını sizin için listeleyecektir. bilgi@happyturizm.com adresinden de evrak listesini talep edebilirsiniz. Gerekli evrak listesi hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olduktan sonra Cibuti ticari vize evraklarınızı hazırlayarak ofisimize posta ile ulaştırmalısınız. Evraklarınız bize ulaştığında kontrollerini yaparak başvurunuzu sizin adınıza tamamlıyoruz. Cibuti vize işlem süreci hakkında detaylı bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz. 

Cibuti Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Cibuti ticari vize başvuru sonuçları Cibuti Büyükelçiliği tarafından ortalama 3-5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Ancak evrakların eksiksiz ve usulüne uygun şekilde teslim edilmesiyle bu süre geçerlidir. Eğer eksik evraklarla vize başvurusu yapılırsa sonuçlanma süresi uzayacaktır. Yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin vize başvuru sonuçları da daha geç bir sürede açıklanabilir. Seyahat planınız için gecikme yaşamamak adına başvurunuzu özenli bir şekilde yapmalısınız.

Cibuti ticari vize başvuruları Cibuti Konsolosluğu tarafından açıklanır. Sonuçlandırma yetkisi sadece Cibuti Konsolosluğuna aittir. Vize servisimiz, Cibuti ticari vize işlem aşamasının her detayını sizlerle paylaşmaktadır. Başvurunu erken sonuçlanırsa sizi haberdar etmekteyiz. Cibuti Büyükelçiliği Türkiye ve Cibuti resmi tatillerinde kapalı olmaktadır. Başvurularınızı yaparken resmi tatillere dikkat etmenizi öneririz. Resmi tatiller ve bayram tatilleri öncesi Cibuti Konsolosluğu yoğun olabilmektedir. Bu yüzden vize başvurularınızı erken tarihlerde yapmaya dikkat ediniz. Cibuti ticari vize hakkında sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderiniz. 

Cibuti Ankara, İstanbul, İzmir, Edirne, Antalya, Tekirdağ, Gaziantep, Bursa Vize İşlemleri

Cibuti ticari vize başvurularınızı nerede ikamet ediyor olursanız olun vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Başvurunuz için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Edirne, Tekirdağ, Antalya, Gaziantep ve diğer bütün şehirlerden başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayın. Cibuti ticari vize başvurusu için gerekli evraklar arasında ticari davetiyenin önemi büyüktür. Cibuti’deki firma/şirketten alınan ticari davetiyeyi başvuru için sunmalısınız. Diğer standart evraklarınızla birlikte mesleksel evraklarınızı da başvuru için ibraz etmelisiniz. Evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce mutlaka yetkililerimizle iletişime geçin, gereksiz evraklar hazırlamaktan kurtulun. Cibuti vize başvurunuz usulüne uygun yerine getirildiğinde yaklaşık 3, 5 gün içinde sonuçlanmaktadır. Başvurunuz sonuçlandığında yetkililerimiz sizi durumdan haberdar ederek pasaportunuzu ikamet adresine göndermektedir. Sorular için bilgi@happyturizm.com adresinden iletişime geçebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek