Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cibuti Vizesi

Cibuti Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cibuti Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cibuti aile ziyaret vizesi almak için Cibuti vize koşullarını yerine getirmek gerekir. Cibuti’de ikamet eden bir yakınınızı ziyaret amaçlı bir seyahat planlıyorsanız Cibuti aile ziyaret vize başvurusunda bulunmalısınız. Seyahatiniz için mutlaka davet mektubu olmalıdır. Sayfamızın devamında Cibuti aile ziyaret vize evrakları 2024 bulunmaktadır. 

Cibuti aile ziyaret vize başvuru talebinizi Türkiye’nin her yerinden kabul etmekteyiz. Cibuti vize işlemleri İzmir, Cibuti vize işlemleri Ankara, Cibuti vize işlemleri İstanbul, Cibuti vize işlemleri Antalya, Cibuti vize işlemleri Kocaeli, Cibuti vize işlemleri Bursa, Cibuti vize işlemleri Edirne, Cibuti vize işlemleri Adana, Cibuti vize işlemleri Mersin ve diğer tüm şehirlerden şahsen gelmenize gerek kalmadan başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Cibuti Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. 

Cibuti Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davetiye: Cibuti’ye aile-arkadaş-akraba ziyaretinde bulunacaksanız mutlaka Cibuti’de ikamet eden yakınınızdan bir davetiye almalısınız. Davetiyede davet eden ve davet edilen kişinin tüm iletişim ve adres bilgileri yer almalıdır. Davet eden kişinin pasaportunun ve kimliğinin fotokopileri de sunulmalıdır. 
  • Pasaport: Cibuti seyahati dönüşünden itibaren 1 yıl daha geçerliliği bulunmalıdır. En az 2 boş sayfası olmalı ve pasaportun 10 yıldan eski olmaması gerekir. 
  • Cibuti Vize Başvuru Formu: Seyahatiniz için Cibuti vize başvuru formunu amacınıza uygun olarak eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız.
  • Biometrik Fotoğraf: Cibuti vize başvuruları için 3,5x4,5 ölçülerinde 2 tane biometrik fotoğraf gereklidir. 
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Cibuti Büyükelçiliğine hitaben yazılmalı ve dilekçede başvuru sahibinin seyahat tarihleri, gidiş amacı açıkça yer almalıdır. 
  • Ulaşım ve Konaklama Rezervasyonları: Cibuti aile ziyaret vize başvuruları için konsolosluğa seyahat için yapılan ulaşım ve konaklama belgelerinin sunulması gerekir. 
  • Kimlik Fotokopisi

DİKKAT!

Cibuti aile ziyaret vize başvuru sahibi çalışıyorsa sayfamızda yer alan standart evraklara ek olarak güncel şirket evraklarını da (ticari sicil gazete, imza sirküleri, faaliyet belgesi, vergi levhası fotokopisi) Cibuti Konsolosluğuna sunmalıdır. 

Cibuti Aile ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Cibuti’ye bir yakınını ziyaret amaçlı seyahat etmek isteyen kişiler Cibuti vize koşullarını yerine getirmelidir. Cibuti vize koşullarını Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri yerine getirmek zorundadır. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) pasaportu olan kişilerin kısa süreli seyahatleri için Cibuti’ye vize almalarına gerek yoktur. Geçerli pasaportlarıyla seyahatlerini gerçekleştirebilirler. Cibuti aile ziyaret vize kategorisi için en önemli evrak davetiyedir. Cibuti’de ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Eğer ziyaret amaçlı başvurunuz için bir davetiye sunmamışsanız başvurunuzun olumsuz sonuçlanabileceğini unutmayınız.

Cibuti aile ziyaret vize başvurularınızı Happy Turizm olarak tüm Türkiye’den kabul ediyoruz. Bölge sınırlaması olmadan Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin Cibuti vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Cibuti vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Gerekli vize evraklarınızı ofisimize ulaştırmanız yeterli olmaktadır. Alanında uzman vize yetkililerimiz Cibuti aile ziyaret vize işlemlerinizi yürütmekte ve sonuçlanma aşamasına kadar takip etmektedir. Başvurunuz sonuçlanınca size haber veriyoruz ve pasaportunuzu bulunduğunuz yere gönderiyoruz. Cibuti aile ziyaret vize evrak listesini bilgi@happyturizm.com adresinden talep edebilirsiniz.

Cibuti Aile ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Cibuti’ye ziyaret amaçlı seyahatleriniz için yapmış olduğunuz aile ziyaret vize başvuruları yaklaşık olarak 3-5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaportlarla yapılan Cibuti vize başvuru sonuçları daha uzun bir süre içinde sonuçlanabilir. Verilen ortalama sonuçlanma süreleri başvuru sahibinin beyan ettiği evraklar çerçevesinden uzayıp kısalabilir. Cibuti Konsolosluğuna sunulan evraklar usulüne uygun ve eksiksiz bir şekilde sunulmuşsa başvurunuz erken sonuçlanabilir. Tam tersi durumlarda ise yapılan başvurular daha uzun bir sürede sonuçlanabilir. Seyahatiniz için gecikme yaşamamak adına evraklarınızı titiz bir şekilde hazırlayıp sunmalısınız.

Cibuti aile ziyaret vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Cibuti Konsolosluğuna aittir. Cibuti Konsolosluğu Türkiye ve Cibuti resmi tatillerinde hizmet vermemektedir. Başvurunuzu bu bilgiler ışığında gerçekleştiriniz. Happy Turizm olarak Cibuti vize başvurularınızı en hızlı ve kolay şekilde tamamlamaktayız. Vize başvuru sürecinde her konuda vize servisimizden destek alabilirsiniz. Sorularınızı bizi arayarak sorabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden de iletebilirsiniz. Seyahatiniz için şimdiden iyi yolculuklar dileriz!

Cibuti İzmir, Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya, Tekirdağ, Gaziantep, Edirne, Kocaeli Vize İşlemleri

Cibuti aile ziyaret vize başvurularınızı Türkiye’nin her şehrinden kabul etmekteyiz. Başvuru yapmak için şahsen gelmenize bile gerek yoktur. Cibuti ziyaret vizesi için gerekli evraklar hakkında bilgi alarak evraklarınızı hazırlayabilirsiniz. Bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. Sayfamızda yer alan evraklar Cibuti Konsolosluğu referans alınarak hazırlanmıştır. Ancak seyahatinizden önce Cibuti Konsolosluğunu arayarak evrakları teyit ettirebilirsiniz. Cibuti aile ziyaret vize başvuru için kuşkusuz en önemli sayılabilecek evrak davetiyedir. Cibuti’de ikamet eden bir yakınınızdan/akrabanızdan bir davet mektubu almalı ve diğer standart evraklarla (pasaport, biometrik fotoğraf, vize başvuru formu, ulaşım konaklama belgeleri, vize talep dilekçesi vb.) birlikte Cibuti Konsolosluğuna sunmalısınız. Başvurunuzu sizin adınıza başından sonuna kadar takip etmekte ve sonuçlanınca size haber vermekteyiz. Cibuti aile ziyaret vize başvuru ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek