Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Burundi Vizesi

Burundi Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Burundi Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Burundi Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Seyahat dönüşünden itibaren en az 6 ay geçerliliği bulunan bir pasaportla başvurunuzu yapmalısınız. Pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalı ve en az 2 boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzda vize işlenmiş sayfalar varsa fotokopilerini sunabilirsiniz. 
  • Biometrik Fotoğraf: Burundi vize işlemleriniz için 2 adet yeni çekilmiş biometrik fotoğraf kullanmalısınız.
  • Burundi Vize Başvuru Formu: Burundi turistik vize başvuruları için 2 adet başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formuna fotoğraf yapıştırılmalı ve imzalı bir şekilde teslim edilmelidir.
  • Gidiş-Dönüş Ulaşım Rezervasyonları: Burundi turistik vize başvurularınız için gidiş dönüş ulaşım rezervasyonlarınızı Burundi Konsolosluğuna sunmalısınız. Seyahat sonrası ülkenize geri döneceğinizi garanti eden evraklar sunmanız başvurunuzun olumlu sonuçlanmasına fayda sağlayabilir. 
  • Otel Rezervasyon Belgeleri: Başvuru sahipleri Burundi turistik seyahatler için otel rezervasyon bilgilerini içeren evrakları diğer başvuru evraklarıyla birlikte sunmalıdır. 
  • Sarı Humma Aşı Kartı

DİKKAT!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Ruanda, Uganda,Tanzanya ve Kenya vatandaşları Burundi vize prosedürlerinden muaftır. Geçerli olan pasaportlarıyla vizeye başvurmadan Burundi’ye seyahat edebilirler.

Burundi Turistik Vizesi Nasıl Alınır?

Burundi vize başvurularında pasaport ayrımı yoktur. Umumu Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri seyahatleri öncesi Burundi vizesi için başvuruda bulunmalıdır. Burundi vizesine zahmet çekmeden Happy Turizm ile başvurabilirsiniz. Başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla şahsen gelmenize gerek kalmadan, randevu işlemleriyle uğraşmadan tamamlayabilirsiniz. 

Sayfamızda yer alan Burundi turistik vize evraklarını okuduktan sonra yetkililerimizle iletişime geçerek seyahat detaylarınızdan bahsedin. Bize ulaştığınızda seyahat amacınıza uygun en güncel evrak listesini sizlerle paylaşmaktayız. Verilen bilgiler doğrultusunda evraklarınızı hazırlayıp ofisimize kargoyla gönderebilirsiniz. Burundi Konsolosluğu gerek görürse başvuru sahiplerinden ek evrak talep edebilir. Vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Başvuru işlemleriniz bittikten sonra başvurunuzun sonucunu takip etmekteyiz. Burundi vize başvurunuz olumlu olursa pasaportunuzu ikamet ettiğiniz adrese kargo ile gönderiyoruz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Burundi Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Burundi turistik vize başvuruları evrakların tam ve doğru bir şekilde hazırlanıp sunulmasından sonra yaklaşık 15 gün içinde sonuçlanmaktadır. Başvurularınızın zamanında sonuçlanmasını istiyorsanız evraklarınızı dikkatli bir şekilde hazırlayıp sunmalısınız. Yabancı pasaportlarla yapılan Burundi vize başvuruları daha uzun sürede sonuçlanabilir. Lütfen seyahatinizi bu bilgiler dahilinde planlayınız. 

Burundi turistik vize başvurularını Burundi Konsolosluğu sonuçlandırmaktadır. Vize servisimizin bu konuda herhangi bir yetkisi yoktur. Bizeler sadece başvurunuzu usulüne uygun şekilde yerine getirmekteyiz. Burundi turistik vize başvurunuzun sonuçlanma aşamasını takip ederek sizlere bilgi vermekteyiz. Vize başvurunuz Burundi Konsolosluğu tarafından ret cevabı alırsa yatırmış olduğunuz vize harcı tarafınıza geri iade edilmez. Burundi Konsolosluğu, Türkiye ve Burundi resmi tatillerinde kapalı olmaktadır.

Burundi Vize İşlemleri 

Burundi turistik vize başvurularını vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Burundi turistik vize evrakları hakkında yetkililerimizi arayıp detaylı bilgi almanızı öneririz. Çünkü seyahatinize ve mesleki statünüze göre temin etmeniz gereken evrak listesi farklı olabilmektedir. Yetkililerimizden yeterli bilgi aldıktan sonra evraklarınızı hazırlayarak ofisimize gönderebilirsiniz. Burundi vize başvuruları için şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize servisimiz usulüne uygun olarak yerine getirilmesi gereken her prosedürü sizin adınıza tamamlamaktadır. Vize başvurunuz sonucunda çıkan pasaportunuzu bulunduğunuz yere posta ile ulaştırıyoruz. Burundi vize başvurusu hakkında sormak istediklerinizi 0(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak sorabilirsiniz. bilgi@happyturizm.com adresinden de sorularınızı cevaplamaktayız. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek