Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Burundi Vizesi

Burundi Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Burundi Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Burundi’de ikamet eden bir yakınınızın yanına ziyarete gitmek için Burundi aile ziyaret vize başvurusunda bulunmalısınız.  Burundi aile ziyaret vize başvurusu için Burundi’de ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Davetiyenin özelliklerini gerekli evraklar başlığı altında yer verilmiştir. 

Burundi aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar 2024 hakkında yetkililerimizle telefonla görüşebilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz. Burundi aile ziyaret vize başvurusu için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Hazırladığınız vize evraklarını ofisimize göndermeniz halinde vize servisimiz tüm işlemlerinizi sizin adınıza yürütmektedir. Burundi vizesi hakkında Burundi Vize İşlemleri sayfamızı ziyaret ederek de bilgi alabilirsiniz. 

Burundi Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davetiye: Burundi ziyaret vizesi alabilmek için Burundi’de yaşayan aile bireylerinden veya arkadaştan davetiye mektubu almalısınız. Davetiyede davet eden ve edilen lişinin kişisel tüm bilgileri, adres bilgileri yer almalıdır. Davetiye mektubunun detaylarını öğrenmek için bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz. 
  • Burundi Vize Başvuru Formu: Burundi aile ziyaret vize başvuruları için Burundi vize başvuru formu doldurulmalıdır. Form için yazılan bilgilerin doğru ve güncel olması gerekir. Burundi vize formunu doldurdukta sonra imzalı teslim etmelisiniz.
  • Pasaport: Burundi seyahat dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay daha geçerli bir pasaportla başvuru yapmalısınız. Pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalı ve en az 2 boş sayfası bulunmalıdır.
  • Biometrik Fotoğraf: 2 adet yeni çekilmiş biometrik fotoğraf gereklidir.
  • Gidiş-Dönüş Ulaşım Rezervasyonları: Burundi aile ziyaret vize başvurularınız için yapmış olduğunuz ulaşım rezervasyonlarını Burundi Konsolosluğuna sunmalısınız. Ülkenize geri döneceğinize dair belgeler sunmanız başvurunuz için önemlidir. 
  • Konaklama Rezervasyonları: Yaptırmış olduğunuz otel rezervasyonlarınız varsa Burundi Konsolosluğuna sunmalısınız. 
  • Sarı Humma Aşı Kartı

DİKKAT!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Ruanda, Uganda,Tanzanya ve Kenya vatandaşları Burundi vize işlemlerinde muaftır. Geçerli olan pasaportlarıyla vizesiz Burundi’ye seyahat edebilirler. 

Burundi Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır? 

Burundi aile ziyaret vize başvurularınız için vize servisimizle iletişime geçebilirsiniz. Başvurunuz için hangi evrakları temin etmeniz gerektiği konusunda detaylı bilgi almalısınız. Başvuru işlemlerinizden önce Burundi Konsolosluğunu arayarak evrakları teyit ettirmenizi öneririz. Alanında uzman vize danışmanlarımız başvurularınızı başından sonuna kadar takip etmektedir. Burundi aile ziyaret vize işlemlerine Umumu Mahsus (Bordo), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri tabidir. Vize işlemlerinden muaf olan pasaport türü bulunmamaktadır. 

Burundi aile ziyaret vizesi için Happy Turizm’i tercih etmeniz halinde zahmetsiz bir şekilde vizenizi alabilirsiniz. Vize başvurusu için bizzat gelmenize gerek yoktur. Hazırladığınız evrakları ofisimize göndermeniz yeterlidir. Evraklarınızı ofisimize kargo ile gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz evrakları tek tek kontrol etmekteyiz. Hazırladığınız evraklar dışında Burundi Konsolosluğu başvuru sahiplerinden ek evrak talep etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda istenilen evrakları zamanında teslim etmelisiniz. 

Burundi Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Burundi vize başvuruları yaklaşık 15 günde sonuçlanmaktadır. Verilen ortalama süreler eksik ya da yanlış evraklarla yapılan başvuruları kapsamaz. Yabancı uyruklu vatandaşların vize sonuçlanma süreleri de daha uzun sürebilir. Burundi aile ziyaret vize başvurularınızı sonuçlanma aşamasını düşünerek yapmalısınız. Başvurunuz beklediğinizden daha uzun bir sürede sonuçlanabilir.

Burundi vize türlerinden olan aile ziyaret vize başvurularını Burundi Konsolosluğu sonuca bağlamaktadır. Vize başvurunuz için evraklarınızı titiz bir şekilde ve belli bir düzene göre hazırlamalısınız. Usulüne uygun yapılan başvuruların işleme alınma süresi hızlanabilir. Vize servisimiz tüm Burundi vize başvurularınızı usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirmektedir. Vizeniz sonuçlanır sonuçlanmaz sizlerle iletişime geçiyoruz ve pasaportunuzu belirttiğiniz adrese gönderiyoruz. Burundi Büyükelçiliği Türkiye ve Burundi resmi tatillerinde hizmet vermemektedir.

Burundi vize başvurularınız için sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresi aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.

Burundi  Vize İşlemleri

Tüm şehirlerden vize başvuru talebinizi kabul etmekteyiz. Üstelik başvuru için şahsen bulunmanıza bile gerek kalmamaktadır. Vize servisimiz tüm Burundi vize prosedürlerini usulüne uygun bir şekilde yerine getirmekte ve takibini yapmaktadır. Burundi aile ziyaret vize başvurusu için en önemli evrak davetiyedir. Burundi’de ikamet eden bir yakınınızdan onaylı davet mektubu almalı ve başvuru için sunmalısınız. Burundi aile ziyaret vize evrakları hakkında detaylı bilgi almanızı öneririz. Zira temin etmeniz gereken evraklar seyahatinizin amacına, kalış sürenize ve mesleki durumunuza göre farklılık gösterebilir. Burundi aile ziyaret vize evrakları hakkında detaylı bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşınız ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek