Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Senegal Vizesi

Senegal Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Senegal Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Senegal aile/arkadaş/akraba ziyaret vize başvurularında hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olmasına özen gösteriniz.

Senegal’e gerçekleştireceğiniz iş gezisi amaçlı ziyaretlerinizde hotel ve uçak rezervasyonunuzu sizin adınıza yapmaktayız.

Pasaport
10 yıl içerisinde çıkarılmış, iki adet boş vize sayfası bulunan, Senegal seyahat dönüşü sonrası 6 ay geçerliliği bulunan pasaport sunulmalıdır.

Pasaporta ek olarak pasaportun kimlik bilgilerini içeren, fotoğraflı sayfasının fotokopisi ve müracaatçının varsa önceki Senegal vizelerinin fotokopisi sunulmalıdır.

Senegal Vize Başvuru Formu
Senegal vize başvuru formu, Senegal Büyükelçiliği tarafından hazırlanmış resmi bir formdur. Senegal aile ziyaret vize başvuru formunu aşağıdaki bağlantıdan PDF formatında indirebilirsiniz.

Başvuru formu eksiksiz bir şekilde ve diğer sunulacak evraklarla tutarlılık arz edecek şekilde doldurulmalıdır. Senegal aile/arkadaş/akraba ziyaret vizesi başvuru formunun doldurulması konusunda Afrika departmanı yetkililerimiz size gerekli desteği sağlayacaktır.

Senegal vize başvuru formunu Fransızca, İngilizce veya Türkçe olarak doldurabilirsiniz.

Senegal vize başvuru formunu buradan indirebilirsiniz.

Davetiye
Senegal’e gerçekleştireceğiniz ziyaret amaçlı seyahatler için İngilizce veya Fransızca olarak hazırlanmış Senegal’de ikamet eden kişiden temin edilmiş davetiye veya davetiyenin fotokopisi ibraz edilmelidir.

-İş Yeri Yazısı (Çalışanlar ve İşverenler)

Türkiye’de bağlı bulunduğunuz şirketin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından İngilizce olarak, Senegal Büyükelçiliğine hitaben yazılmış ve başvuru sahibinin şirkette izinli olduğu tarihli içeren iş yeri izin dilekçesi sunulmalıdır. Dilekçe; keşeli, ıslak imzalı olarak ve şirketin imza sirküleri ile birlikte ibraz edilmelidir. 

2 adet Fotoğraf
Renkli, beyaz arka fona sahip, güncel 2 adet vesikalık fotoğraf sunulmalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
T.C. nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünü fotokopisi de evraklara eklenmelidir.

Senegal’de ikamet eden davet sahibiyle başvuru sahibinin akrabalık bağı bulunuyorsa tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği de ibraz edilmelidir.

Sarı Humma Aşı Kartı Fotokopisi
Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı

Seyahatin masrafları başvuru sahibinin kendisi tarafından karşılanacaksa şahsi banka hesap dökümü/cüzdanı sunulmalıdır. Hesap dökümünün içinde en az 5.000 TL bakiye bulunmasını öneririz. Banka hesap dökümü orijinal belge olarak bankanın kendisinden, kaşeli ve imzalı şekilde alınmalıdır. Bankanın imza sirküleri de hesap dökümüne eklenmelidir. Senegal aile ziyaret vize başvurularında ATM’den alınan banka hesap hareketleri kabul edilmemektedir.

Senegal Özel Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Senegal kısa süreli vize kategorisi içinde bulunan ziyaret vize işlemleri evrakların Senegal Büyükelçiliği'ne iletilmesinin ardından 3 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Türkiye’den yabancı pasaportlarla yapılan başvurular incelemelerden dolayı daha uzun sürede neticelenebilmektedir. 3 iş günü Senegal vize başvurularının öngörülen sonuçlanma süresini ifade etmektedir. Senegal’in ve Türkiye’nin resmi tatillerinde Senegal Büyükelçiliği Konsolosluk Bölümü hizmet vermemektedir. Senegal vize başvurularının değerlendirmesi tamamen Senegal Büyükelçiliğinin inisiyatifindedir.

Senegal İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Bursa Vize İşlemleri

Ankara  başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularını kabul etmekteyiz. Senegal vizesi için gerekli olan evrakları kargo ile veya şahsen Ankara ofisimize iletmeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Senegal vize işlemleri süresince başvuru sahibinin şahsen Senegal Büyükelçiliği/Konsolosluğu'nda bulunmasına gerek yoktur. Evraklarınızı göndermeniz yeterli olacaktır.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek