Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Orta Afrika Cumhuriyeti Vizesi

Orta Afrika Cumhuriyeti Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Orta Afrika Cumhuriyeti Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Orta Afrika Cumhuriyeti’ne yapacakları seyahatlerde Türkiye vatandaşları pasaport ayrımı olmaksızın vizeye tabidir.Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Türkiye’de ikamet ettiğiniz ilden, Orta Afrika Konsolosluğuna şahsen gelme zorunluluğunuz olmaksızın Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemlerinizi en kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

OAC ticari vize başvuruları ve tüm Afrika ülkeleri ticari vize başvuruları konusunda tecrübeli yetkililerimizle iletişime geçebilir, hızlandırılmış vize işlem hizmetimizden yararlanabilirsiniz. 

T.C. Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaporta sahip vatandaşlarımızın tümü Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemlerine tabidir.

Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemleri hakkında en güncel bilgiye erişmek için Afrika departman yetkilimizden Afrika vize ücreti ve 2024 yılına ait güncel evrak listesini talep edebilirsiniz.

Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemleri Fransa Büyükelçiliği tarafından yürütülmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak OAC vize başvurularınızı şahsen başvuru merkezinde bulunma zorunluluğu olmaksızın en kısa sürede tamamlamaktayız.

Türkiye’nin hangi ilinde ikamet ederseniz edin Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemlerinizi ikamet ettiğiniz bölgeden en hızlı ve güvenilir şekilde Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak, İstanbul ve İstanbul çevresindeki illerden yapılan vize başvuruları dışında, Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri vize işlemleri Ankara,  Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri Adana, Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri vize işlemleri İzmir, Orta Afrika Cumhuriyeti  ticari vize işlemleri Bursa,  Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri Edirne, Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri Antalya, Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vize işlemleri Denizli başta olmak üzere bölge ayrımı gözetmeksizin Türkiye’den yapılan tüm vize başvurularını kabul etmekteyiz ve vize işlem takibinizi yapmaktayız.

Orta Afrika Cumhuriyeti Ticari Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

  • Davet mektubu:Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki evsahibi kuruluş veya sponsorun, başvuru sahibi ile olan iş ilişkisini tanımlar davet mektubu sunulmalıdır. Davet mektubu ayrıca başvuru sahibinin Orta Afrika Cumhuriyeti'ne seyahat etme amacını açıklayıcı nitelikte bilgileri içermelidir. Buna ek olarak, mektupta başvuru sahibinin Afrika Cumhuriyeti'ndeki kalış süresini, kalacak yerini ve ev sahibi kuruluşun adı ve iletişim bilgileri de belirtilmelidir.
  • Pasaport: Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemlerinde kullanacağınız pasaport en az 6 ay geçerliliğe sahip olmalıdır. Pasaportta iki adet boş vize sayfası bulunmalıdır.
  • Biyometrik Fotoğraf: Afrika vize başvurularında kullanılacak olan fotoğrafların arka fonu beyaz, renkli olmalı ve pasaport ebatlarında olması gerekmektedir. Fotoğraflar 6 aydan eski olmamalıdır.
  • 2 Adet Başvuru Formu: Orta Afrika Cumhuriyeti vize başvuru formu eksiksiz şekilde doldurulmalıdır.
  • İş Yeri Dilekçesi: Orta Afirka vizesi başvurusunda bulunacak kişi Türkiye’de çalışan veya işveren ise bağlı bulunduğu şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve imzalı şekilde hazırlanmış iş yeri izin dilekçesini sunmalıdır. Dilekçe şirket yetkilisi tarafından şahsen Orta Afrika Cumhuriyeti Konsolosluğuna hitaben yazılmalıdır. Çalışanın işe başlama tarihi ve seyahati sırasında işte izinli olacağı tarihler yer almalıdır.

Dilekçede Orta Afrika Cumhuriyeti ziyaretinin amacı da açıkça belirtilmelidir. Ticari mektupta, başvurandan kimin finansal açıdan sorumlu olacağı bilgisi yer almalıdır ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren ticari kuruluşa dair detaylı iletişim bilgilerini de içermelidir.

  • Sarı Humma ve Menenjit Aşı Sertifikası: Sarı Humma ve Menenjit aşı sertifikalarını başvuru esnasında sunma zorunluluğu bulunmazken, Orta Afrika ülke girişinde sınır polisleri tarafından sorulmaktadır.
  • Seyahati Destekleyici Belgeler: Orta Afrika’ya yapacağınız iş gezilerinizde uçak ve otel rezervasyonlarınızı sunmanız gerekmektedir. İsteğiniz halinde uçak ve otel rezervasyonlarınızı seyhaat tarihlerinize göre yapmaktayız.

Orta Afrika Cumhuriyeti’ne İzmir, Gaziantep, Antalya, Adana Hızlı Başvuru

Orta Afrika Cumhuriyeti’ne İzmir, Gaziantep, Antalya ve Adana’dan hızlı başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize servisinin merkez ofisi Ankara'da bulunmaktadır. Dilerseniz evraklarınızı Ankara merkez ofisimize kargo ile gönderebilir, sorularınızı da  yetkilimize telefon hattımız veya bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden yöneltebilirsiniz. Evraklarınızı teslim aldığımızda işlemlerinizi başlatmaktayız ve size bilgi vermekteyiz. Orta Afrika Cumhuriyeti vize işlemleriniz sonuçlandığında pasaportunuzu belirttiğiniz ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz.

Orta Afrika Cumhuriyeti ticari vizesi hızlı başvuru için bizi arayabilir veya mail adresimiz (bilgi@happyturizm.com) üzerinden vize talebi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz OAC güncel vize ücretini içerir bilgi e-mailini de talep edebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek