Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Nepal Vizesi

Nepal Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Nepal Ticari Vize için Gerekli Evraklar

Nepal, zengin doğal kaynakları ve hızla büyüyen ekonomisiyle Asya'da önemli bir ticaret merkezi haline gelmektedir. Nepal'i ticari amaçlarla ziyaret etmek isteyen iş insanları ve girişimciler için Nepal ticari vizesi gereklidir.

Nepal Ticari Vizesi Hakkında

Nepal ticari vizesi, Nepal'deki ticari faaliyetlerde bulunmak isteyen yabancı uyrukluların alması gereken bir vize türüdür. Bu vize, iş toplantılarına katılmak, ticari anlaşmalar yapmak, fuar ve sergilere katılmak gibi ticari amaçlarla Nepal'e seyahat etmek isteyen kişiler için gereklidir.

Nepal Ticari Vizesi Başvuru Süreci

Nepal ticari vizesi için başvuru süreci genellikle Nepal'in dış temsilciliklerinde yapılır. Başvuru sahipleri, iş ziyareti amacıyla Nepal'e seyahat etmek istediklerini belirten bir başvuru formu doldurmalı ve gerekli belgeleri sağlamalıdır. Başvuru formu ve diğer belgelerin yanı sıra, Nepal'deki iş temaslarınızı ve ticari amaçlarınızı açıklayan bir davet mektubu veya iş mektubu da gerekebilir.

Nepal Ticari Vize için Gerekli Evraklar

Pasaport: Nepal vize başvurusu yapan kişinin seyahatin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve 2 boş sayfası olan pasaporta sahip olması gerekmektedir.

2 adet biyometrik fotoğraf: Son 6 ay içerisinde çekildiğiniz, arka fonu beyaz, 3,5 cm x 4,5 cm boyutlarında 2 adet biyometrik fotoğraf.

Nepal Vize Başvuru Formu: Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış Nepal vize başvuru formu vize müracaatı sırasında yanında olması gerekmektedir. Nepal vize başvuru formu uzmanlarımız tarafından doldurulmaktadır. Destek almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara ofisimize gelebilir veya mail göndererek bize  bilgi@happyturizm.com ulaşabilirsiniz.

Davetiye: Nepal vizesi başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı ve var ise davetiye gönderen kişinin kişisel bilgileri ve pasaport fotokopisi gerekmektedir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi: Nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi

Türkiye ikamet izni (yabancı pasaportlar için): Yabancı pasaportla yapılan başvurularda ikamet izni fotokopisi

Konaklama rezervasyonu: Nepal vize müracaatı yapan kişinin otel ya da konaklamanın nerede gerçekleştirileceğini gösteren belgelerin vize işlemleri sırasında ibraz edilmesi gerekmektedir.

Ulaşım rezervasyonu: Nepal'e seyahat planlayan kişinin seyahat için kullanacağı taşıt ile ilgili gidiş-dönüş rezervasyon belgelerini vize işlemleri sırasında ibraz etmesi zorunludur.

Seyahat Sağlık Sigortası: Nepal vizesine başvuracak kişinin 30.000 Euro'luk seyahat sağlık sigortası yaptırması zorunludur. Seyahat sağlık sigortası için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Şirket Banka Hesap Dökümleri: Nepal vizesi başvurusu yapan kişinin son 3 aya ait, bankadan kaşeli ve imzalı olarak alınan bir hesap hareket dökümü konsolosluğa ibraz etmesi gerekmektedir.

Şirket belgeleri: Başvuru sahibinin ana ülkesindeki şirketine ait şirket mektubu, işyeri kaydı, işyeri ruhsatı, hissedarların listesi gibi belgelerin beyan edilmesi gerekmektedir.

** Nepal'e seyahat planlayan kişiler Kapı vizesi almayı düşünüyorlar ise sınır kapısında ya da havalimanında bulunan Kiosk makinelerinden kolay bir şekilde pasaportlarını taratarak vize müracaatlarını gerçekleştirebilmektedirler.

**Vize başvurusu için hazırlanması gereken evraklarla ilgili net bilgi için ilgili ülkenin Konsolosluk/Büyükelçiliklerine ya da Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkezimize başvurabilirsiniz.

Nepal Ticari Vizesi Süresi

Nepal ticari vizesi genellikle 30, 60 veya 90 gün olarak verilir. Vize süresi, başvuru sahibinin iş ziyareti planına ve talebine bağlı olarak değişebilir.

Nepal Ticari Vizesi Reddi

Nepal ticari vize başvurusu reddedilebileceği gibi, bazı durumlarda başvuru sahiplerinin gerekli belgeleri tamamlamadığı veya gereksinimleri karşılamadığı için reddedilebilir. Bu durumda, başvuru sahibine ret nedenleri belirtilir ve gerektiğinde itiraz etme hakkı tanınır.

Nepal ticari vizesi ile ilgili daha fazla bilgi almak veya güncel bilgilere ulaşmak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimizi arayabilirsiniz. 0(312) 419 56 41 Nepal'i ticari amaçlarla ziyaret etmek için vize almadan önce, seyahat planınızı dikkatlice planlayın ve gerekli belgeleri hazırlayın.

Nepal Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek