Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Meksika Vizesi

Meksika Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Meksika Ziyaret Vizesi

Meksika elektronik vizesi (SAE), ülkeye tek giriş-çıkış hakkı tanır. Elektronik vizenizi aldıktan 30 gün içinde Meksika’ya giriş yapabilir, ülkede 180 gün konaklayabilirsiniz.

Sayfamızın devamında yer alan Meksika vize bilgi formunu, nüfus cüzdanınızı, pasaportunuzu ve 1 adet fotoğrafınızı taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize mail olarak göndermeniz yeterlidir. Meksika vizesi için gerekli evraklarla ilgili detaylı bilgiyi  görüntüleyebilirsiniz.

Meksika vize işlemleri kapsamında T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri; Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri de vizeye tabidir. Diplomatik (Siyah, Kırmızı) pasaport sahipleri ise Meksika seyahatlerinde vizeden muaftırlar.

Meksika Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına elektronik vize uygulamaktadır. Meksika elektronik vize uygulaması yalnızca hava yolu ile seyahat ettiğinizde geçerlidir. Meksika’ya uçak bileti almadan önce hava yolu firmasının SAE kaydı olduğundan emin olunuz. Aksi takdirde Meksika elektronik vizeniz geçersiz sayılacaktır.

Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin Meksika aile, arkadaş, akraba ziyaret vize başvurunuzu 1 iş günü içerisinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile tamamlayabilirsiniz.

Meksika Aile Ziyaret Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

  • Meksika vizesi bilgi formu
  • Nüfus Cüzdanı. Nüfus cüzdanınızı arkalı-önlü taratarak bize ulaştırabilirsiniz.
  • Pasaport. Pasaportunuzda kimlik bilgilerinizin ve fotoğrafınızın bulunduğu sayfayı taratarak bize ulaştırabilirsiniz.
  • Fotoğraf. 1 adet, güncel, arka fonu beyaz, vesikalık fotoğrafınızı taratarak bize ulaştırabilirsiniz.
  • Meksika Vizesi Online Başvuru: Meksika vizesi online başvuru sistemi (EOS), Meksika’ya seyahat planlayanların güvenliğini sağlamak için oluşturulmuştur. Yabancının kimlik bilgileri veri tabanında incelenerek onaylandıktan sonra, sistem onay çıktısının alınmasını mümkün kılar. Meksika elektronik vize servisinden faydalanabilmek için Meksika Hükümetinin elektronik vize kolaylığı sağladığı ülke (Türkiye, Rusya, Ukrayna) vatandaşı olduğunu belgeleyen geçerli pasaport ve seyahat belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Meksika e-vizeden faydalanabilmektedir. Meksika elektronik vize uygulaması Türkiye, Rusya ve Ukrayna vatandaşları için geçerlidir. E-vizede kategori ayrımı bulunmamaktadır. Meksika’ya turistik, ticari, transit, ziyaret, eğitim gibi amaçlarla seyahat ediyorsanız e-vizeye (elektronik vize) başvurabilirsiniz.

Meksika’ya aile birleşimi, uzun süreli öğrenim gibi 6 aydan uzun sürecek bir amaç için seyahat edecekseniz Meksika oturum iznine başvurmanız gerekecektir. Meksika oturum izni için Meksika Konsolosluğu'yla direkt olarak iletişime geçebilirsiniz.  

180 güne kadar olan tüm seyahatlerinizde Meksika elektronik vizeye başvurabilirsiniz.


Meksika Vize İşlemleri Ankara

Türkiye’de Meksika temsilciliklerinin bölge ayrımı yoktur. Bu sebeple başvurunuzu Ankara’dan vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. Meksika vize başvurunuzda dilerseniz Ankara merkez ofisimizi ziyaret edebileceğiniz gibi online olarak da başvurunuzu 5 dakika içinde tamamlayabilirsiniz. Ankara ve çevresinde ikamet ediyorsanız nüfus cüzdanınızı, fotoğrafınızı ve pasaportunuzu taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize ulaştırmanız yeterli olacaktır. Vize işlemlerinizi 1 günde içinde tamamlayacağız. 

Meksika Vize İşlemleri İzmir

İzmir, Balıkesir, Burdur, Denizli, Çanakkale, Manisa, Afyon, Aydın, Isparta, Mersin, Muğla ve Uşak’da ikamet ediyorsanız Meksika vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Vize başvurunuzu  online olarak vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. Meksika elektronik vize başvurunuz için pasaportunuzu, nüfus cüzdanınızı ve arka fonu beyaz vesikalık fotoğrafınızı bize taratarak mail ile iletmeniz yeterli olacaktır. Meksika vizesi başvuru sahibine vizesinin onaylandığı tarihe müteakip 1 ay içinde ülkeye giriş ve ülkeye giriş yaptığı günden itibaren ülkede 180 gün konaklama hakkı tanımaktadır. İzmir’den Meksika aile ziyaret vize başvurunuzu tamamlayabilmemiz için yukarıda belirtilen evrakları bilgi@happyturizm.com mail adresimize iletmeniz yeterli olacaktır. Evraklarınızı bize ulaştırmanızdan 1 iş günü sonrasında elektronik vizeniz Meksika seyahatiniz için hazır olacaktır.

Meksika Vize İşlemleri Muğla

Meksika aile/arkadaş/akraba ziyareti vize başvurunuzu Muğla merkezden ve Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Fethiye, Marmaris, Milas, Datça ve Bodrum gibi ilçelerinde ikamet ediyorsanız Meksika vize başvurunuzu en hızlı şekilde vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken nüfus cüzdanı, pasaport ve fotoğrafınızı taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize iletmektedir. Meksika elektronik vize başvurularını 1 iş günü içerisinde sonuçlandırmaktayız.

Meksika Elektronik Vize İşlemlerinden Kimler Muaftır?

T.C. Diplomatik pasaport sahipleri Meksika elektronik vize işlemlerinden muaftır.
ABD, İngiltere, Kuzey İrlanda, Japonya, Kanada vizesi Schengen çoklu giriş vize sahipleri Meksika vize işlemlerinden muaftırlar.
Schengen, ABD, Japonya, Kanada, İngiltere ve Kuzey İrlanda oturum izni sahibi olanlar ve Pasifik Birliği (Kolombiya, Şili, Peru) üye ülkeleri Meksika vize işlemlerinden muaftırlar.
Meksika elektronik vizesi (SAE) ülkeye tek giriş-çıkış hakkı tanır. Elektronik vizenizi aldıktan 30 gün içinde Meksika’ya giriş yapabilir, ülkede 180 gün konaklayabilirsiniz.


Meksika Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Meksika elektronik vize işlemleri 1 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Meksika’ya aile ziyaret amaçlı ziyaretinizle ilgili herhangi bir sorun yaşamamanız için başvurunuzu seyahat tarihinize en geç 4 gün kala tamamlamanızı öneririz. Türkiye’den yabancı pasaportlarla yapılan vize başvuruları daha geç sonuçlanabilmektedir. Meksika’nın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin resmi tatil günleri öncesinde başvuruların sonuçlanma süreleri uzayabilmektedir.

Meksika Aile Ziyaret Vize İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Meksika vize işlemleri online olarak yapılmakta, vizeniz onaylandığında tarafınıza “vize onay mektubu” e-posta olarak iletilmektedir.
  • Meksika e-vize başvurunuz onaylandıktan sonra 30 gün içerisinde ülkeye giriş yapmanız gerekmektedir. Meksika’ya giriş yaptıktan sonra ülkede 180 gün konaklayabilirsiniz.
  • Meksika, Türkiye-Rusya-Ukrayna vatandaşlarına e-vize kolaylığı sağlamaktadır. Meksika seyahatinizde elektronik vize kaydının yapılabilmesi için Meksika’ya seyahat edeceğiniz uluslararası hava yolu şirketinin Meksika SAE sistemine katılmış olması şartı bulunmaktadır.
  • Meksika vizeniz ile vizenizin onaylandığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde ülkeye sadece tek giriş yapabilirsiniz. Meksika elektronik vizesi başvuru sahibine ülkede 180 gün konaklama hakkı tanımaktadır.
  • Meksika Konsolosluklarının yetki alanı sınırlaması yoktur. Bu nedenle Türkiye’nin her bölgesinden Meksika vizesi için vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Meksika vize işlemleri için Türkiye’nin her bölgesinden başvuruları kabul etmekte 1-2 iş günü içerisinde vize müracaatlarını neticelendirmektedir.

Meksika Uçuşlarınızda Dikkat Etmeniz Gerekenler

Değerli ziyaretçimiz, Meksika elektronik vizesi yalnızca hava yolu ile seyahatlerde geçerli olan bir uygulamadır. Meksika’ya kara yolu ile veya deniz yolu ile seyahat etmeyi düşünüyorsanız lütfen Meksika Konsolosluğundan vize prosedürleri ile ilgili bilgi alınız. Sayfamızda yer alan bilgiler Meksika Elektronik Vize tanıyan hava yolu şirketleriyle yapılan uçuşlar için geçerli özel bir vize uygulamasıdır.

THY’nin Meksika elektronik vize (SAE) kaydı yoktur. Meksika uçak biletinizi almadan önce hava yolu şirketinin SAE kaydının olup olmadığı bilgisini teyit etmeniz gerekmektedir.
SAE kaydı olmayan hava yolu şirketleriyle seyahat ederseniz elektronik vizenizle ülkeye giriş yapamayacağınızı hatırlatırız.
Meksika elektronik vizesine sahip olmanız ülkeye girişinizi garantilemez. Meksika vizesi hakkındaki nihai karar hudut polislerine aittir. Meksika seyahatiniz esnasında sınır güvenlik kontrolünde istenebilecek aşağıdaki evrakları yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.

  • Meksika’da ikamet eden yakınınızdan temin edeceğiniz davetiye (Davet sahibinin pasaport veya oturum kartı fotokopisiyle birlikte sunulmalıdır.)
  • Tamamen doldurulmuş bir FMM formu
  • Seyahatinizin masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlar belgeler (hesap cüzdanı/dökümü, maaş bordrosu gibi…)
  • Meksika’dan dönüş bilet rezervasyonunu
  • Konaklama rezervasyonunu

En hızlı Meksika vize işlemi için bizi arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresimize mail yollayarak vize talebi oluşturabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek