Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Küba Vizesi

Küba Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Küba Online Vize Türleri ve Başvuru

Küba Online Vize Türleri ve Başvuru Süreçleri 2024
Küba dış temsilcilikleri, kısa süreli Küba vizesi alma işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla başvuru sahiplerine online başvuru imkanı tanımaktadır. Küba vizesi online başvuru seçeneği, talep edilen sınırlı bir evrak listesi bulunması ve hızlı bir vize alma seçeneği olması nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir. Küba vizesi online başvuru işlemleri için gerekli olan evrakların başvuru sahibi tarafından mail yoluyla ilgili kuruma iletilmesi başvuru işlemlerinin tamamlanması için yeterli olmaktadır.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık +90 (312) 419 56 41, Türkiye Cumhuriyeti’nden yapılan online Küba vize başvurusu işlemlerinde evrak hazırlığından başlayarak tüm süreç için vize başvuru sahiplerine danışmanlık hizmeti sunan akredite acentedir.

Bilgi ve başvuru: +90 (312) 419 56 41 bilgi@happyturizm.com

Küba Online Vize Hakkında Sorular ve Yorumlar
Online Küba Vizesi Başvurusu Nereye Yapılır?
Online Vize Başvurusu Hangi Küba Vizeleri İçin Yapılabilir?
Online Küba Vizesi I·çin Gerekli Evraklar Nelerdir?
Küba Vizesi Online Başvuru Hizmetleri Nelerdir?
2022’de Küba Vizesi Online Başvuru Ücreti Ne Kadardır?
Online Küba Vizesi Kaç Günde Çıkar?
İstanbul Küba Vize Merkezi Nerededir?
Online Küba Vizesi Başvurusu Nereye Yapılır?

Online Küba vizesi başvurusu işlemleri akredite vize acenteleri ya da yetkili seyahat acenteleri üzerinden yapılabilmektedir. Küba Büyükelçiliğinin online vize başvuru sistemi bulunmamaktadır.

Online Vize Başvurusu Hangi Küba Vizeleri İçin Yapılabilir?

Online vize başvurusu yöntemi Küba vizeleri için yalnızca Küba turist vizesi (turist kartı) başvuruları için geçerlidir. Küba turist vizesi dışındaki Küba vize türlerine başvuruda bulunmak isteyen kişilerin ilgili dış temsiliklere şahsen ya da posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Uzun süreli Küba vize işlemlerinde vize acenteleri ya da seyahat acentelerinin yetkisi bulunmamaktadır ve başvurular yalnızca dış temsilciliklere yapılabilmektedir.

Online Küba Vizesi I·çin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Online Küba vizesi için yalnızca vize başvuru sahibine ait olan bir pasaportun ibraz edilmesi gerekli ve yeterlidir. Online Küba vizesi başvurularında sunulan pasaportların en az 6 ay geçerliliğinin bulunması gerekmektedir. Online Küba vizesi başvurularında sunulan pasaport ile birlikte pasaportta yer alan fotoğraflı sayfanın renkli ve yüksek çözünürlükle taranmış bir kopyasının da ibraz edilmesi istenmektedir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık üzerinden yapılan online Küba vizesi başvuru işlemlerinde; vize başvuru formu doldurulması, ulaşım rezervasyonu yapılması ve seyahat sigortası işlemleri uzman danışmanlar tarafından tamamlanmaktadır.

Küba Vizesi Online Başvuru Hizmetleri Nelerdir?

Küba vizesi online başvuru hizmetleri aşağıda listelenmektedir.

Küba vizesi başvuru formu doldurma işlemi
Vize başvuru sahibi adına Küba seyahati için gidiş ve dönüş uçuş rezervasyonu işlemleri
Küba seyahat sigortası işlemleri
Küba vizesi harç yatırma işlemleri
Küba dış temsilciliği tarafından talep edilmesi durumunda vize talep dilekçesi yazım işlemleri
Küba dış temsilciliği tarafından talep edilmesi durumunda vize başvuru sahibi adına konaklama rezervasyonu işlemleri
Küba vizesinin onaylanmasının ardından vize belgelerinin başvuru sahibine gönderim işlemleri

2024’de Küba Vizesi Online Başvuru Ücreti Ne Kadardır?

2024’de Küba vizesi online başvuru ücreti (Lütfen Sorunuz:+90 (312) 419 56 41) Türk lirası olarak belirlenmiştir. Vize başvuru formu doldurma, seyahat sigortası işlemleri ve vize gönderimi dahil tüm Küba vizesi online başvuru işlemleri için 2024 yılı fiyatı ortalama 95 Euro tutmaktadır.

Güncel fiyatlar için: +90 (312) 419 56 41

Online Küba Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Online Küba vizesi, Ankara’dan yapılmış olan başvurularda aynı gün içerisinde başvuru sahibine teslim edilmektedir. Ankara dışından yapılmış olan online Küba vizesi başvurularında ise vize, 2 ile 3 iş günü içerisinde başvuru sahibine kargo ile ulaştırılmaktadır.

İstanbul Küba Vize Merkezi Nerededir?

İstanbul Küba vize merkezi olarak hizmet veren Happy Turizm Vize - Danışmanlık +90 (312) 419 56 41 Ankara; Çankaya Mah. Cinnah Cad. 33/14 Çankaya - Ankara adresinde yer almaktadır.

Küba vizesi başvuru işlemleri için bilgi@happyturizm.com e-posta adresi ya da +90 (312) 419 56 41 telefon numarası üzerinden Happy Turizm Vize - Danışmanlık +90 (312) 419 56 41 Küba vize merkezi ile iletişim kurulabilmektedir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek